Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Kraftig stress i hele kroppen i forbindelse med tanker om fremtid samt en konkret situation hvor mine konflikter/mønster ifht arbejdsrelaterede situationer/relationer blev aktiveret under et kursus i TFT

Behandling: Jeg følte stress som en summende følelse i alle celler i hele kroppen, trykken for ørene samt fornemmelse af kraftig og hurtig puls og at jeg ikke kunne trække vejret helt igennem.
Jeg fik målt mit stressniveau med en HRV (heart rate variability)- test som viste en hvilepuls på 112 (i gennemsnit) og en kurve som viste meget højt stressniveau…

I den næste øvelse på kurset fik jeg hjælp til at reducere stresset… som jeg lige VAR i… og under denne process fik jeg meget mere klarhed i hvad min stress handlede om.
Min behandler bad mig fokusere på de fysiske symptomer- som var 9 på SUD skalaen.
Al energi flød ud af min krop, jeg følte mig ligesom en klud og konkrete situationer fra mit arbejde (sygeplejerske på en akut modtageafdeling) dukkede op, jeg oplevede at jeg var i situationerne. Det handlede bl.a om at hjælpe alle mulige andre med at få luft, men ikke selv kunne trække vejret igennem og have mulighed for at få hjælp i krævende situationer. Det blev også tydeligt---via kroppen hvor skævt jeg bruger min energi – med alt for stor viljestyrke frem for lyst.
Jeg havde mange billeder, farver og fornemmelser af de fysiske oplevelser under processen og min behandler guidede mig videre i processen via fokusering på kroppen og bekræftelser angående det som dukkede op for mig, mens hun bankede og guidede mig i øjenbevægelser.
Til sidst fik jeg en følelse af ro i kroppen og meget mere energi. SUD skalaen var nede på 0.
Jeg fik igen testet mit stressniveau med en HVR test. Nu var min hvilepuls faldet til 75 og kurverne havde forbedret sig.
Lige under denne test oplevede jeg at jeg blev stresset af lyden af folk som snakkede i lokalet imens; at mine ”antenner” var for meget ude---det viste sig også på kurven at jeg blev tiltagende stresset der. (På mit arbejde skal jeg observere og handle på mange forskellige alarmer og der er et højt støjniveau som formentlig stresser mig mere end jeg ved…)

Behandlingen og de konkrete testresultater motiverer mig meget at arbejde videre med at fjerne min stress via TFT …jeg har siden denne behandling fundet flere konflikter/mønster som stresser mig. Det gik bl.a op for mig hvad som triggede mig så meget før jeg blev testet…
Så nu banker jeg videre…

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396