Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - angst for hvepse

Beskrivelse af problem: Forstyrrende og gennemgribend frygt for især hvepse, men alle insekter påvirker og skaber frygt og kaos. Problemet er så stort at det afholder mig fra at deltage i normale

Behandling: Behandling 1. session .
Behandler fanger hurtigt med samtale frygten og hvor den stammer fra. Behandlingen tager ca. 30 minutter. Ved starten af behandlingen er frygten eller angsten så stor at hvis der skal beskrives på en skala fra 1 - 10, så er det klart 10. Behandlingen starter udenfor men på grund af mit koncentrationsbesvær flyttes behandlingen indenfor - herefter går det stærkt. behandler gennemgår en banke-rutine 5-6 gange og placeringen på skalaen går hurtigt ned af.

Resultat.
Frygten for hvepse er forsvundet næsten helt - på en skala fra 1 - 10 er den nede på 1-2.
Jeg kan fortsat ikke lide hvepse, men kan som noget nyt og livsfremmende acceptere dem. Hvor hvepse tidligere skabte frygt på lang afstand - kan jeg nu sidde stille - selv om de kommer helt tæt på. Jeg kan deltage i udendørsaktiviteter uden frygten/angsten påvirker mig. Jeg bruger banke-rutinen som jeg lærte af behandler i dagligdagen for at opnå større indre ro og overskud.

Bonusresultat:
Behanlingen foregik sammen med mine to pige, den ene på skødet og den anden blev holdt i hånden - på dem begge kunne jeg efterfølgende mærke forskel - begge er meget rolige og afbalanceret.

jeg oplevede behandlingen foregik som en blanding af tankefeltterapi og samtale/analyse og ikke mindst behandleres kloge og tankevækkende indsigt og modspil.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396