Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - lyskeskade

Beskrivelse af problem: Jeg var var kommet til skade med min lyske på venste inderside af låret i en fodboldkamp onsdag den 14.maj. Isig selv ikke nogen katastrofe, det er jo hvad der sker i fodboldkampe indimellem, men problemet lå i, at jeg skulle løbe Copenhagen Marathon søndag den 18. maj og var derfor noget presset af min skade. Jeg havde jo trænet i over et halvt år frem mod Marathon løbet og glædede mig meget. Jeg snakkede så tordag eftermiddag me en af mine venner og han foreslog mig at prøve at kontakte en tankefeltterapeut som han kendte og selv havde erfaring med. det var jeg åben for at prøve og jeg fik nummeret af min ven. Meget fornemt foreslog Gitte (terapeuten) selv at kommehjem til mig allerede sammen aften (torsdag) altså dagen efter skaden var opstået, for at arbejde med problemet og prøve at mindske det.

Behandling: Beskrivelse af behandlingen:
Gitte startede med at fortælle lidt om hvad Tankefeltterapi er for en størrelse, da jeg jo ikke kendte noget til det. Jeg syntes det lød meget spændende, men var nok også lidt skeptisk.
Efter en kort indledende snak og forklaring gik Gitte så igang med behandlingen, hvor vi skulle " banke " på forskellige punkter på kroppen i forhold til kropppens energibaner. jeg skulle desuden løbende vurdere mit ubehag på en skala fra 0 -10, hvorefter jeg skulle sige, at jeg elsker og accepter mig selv trods problemet.
Vi arbejdes ligeledes med de to hjernehalvdele og jeg skulle derfor lukke øjnene og åbne igen og rulle dem rundt fra side til side, se ned til højre og se ned til venstre, hvorefter jeg skulle nynne nogle toner og tælle til 5 hurtigt. Vi foretog hel procuduren flere gange og oppe og stå og gå hurtigt for at fornemme om det blev bedre med lysken.

Resultat af behandlingen :
Jeg kunne - til min store overraskelse - løbende under behandlingen mærke, at mine gener bleb mindre og mindre og faldt fra omkring 8-9 på skalaen til ca. 4, hvilket var ret godt, syntes jeg. Ubehaget forsvandt dog ikke helt, hvilket nok også havde været meget at kræve/forvente, men det gjorde en stor forskel både på mit fysiske ubehag og hjalp selvfølgelig også på nogle af alle de negative tanker jeg havde gjort mig omkring Marathon løbet, hvis nu jeg ikke kunne gennemføre eller overhovedet deltage.

Jeg gennemførte marathon løbet om søndagen endda på en rigtig tilfredsstillende tid og var meget glad for den hjælp jeg havde fået i form af behandlingen. Dog var det ikke helt uden smerter i lysken både under og efter løbet, men ubehaget var klart formindsket.

Gitte behandlede på mit ubehag en gang i ca. 1½ time.

Jeg kan varmt anbefale andre med åbent sind at prøve tankefeltterapi.

Med venlig hilsen

M

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396