Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - hovedpine

Beskrivelse af problem: Jeg havde haft hovedpine i næsten 2 dage og selv forsøgt at behandle det med forskellige alternative

Behandling: Hovedpinen sad i hele hovedet, men da vi gik i gang med TFT-behandlingen og jeg fokuserede på smerten, lokaliserede den sig til ovenfor begge øjne og tiltog i intensitet, jo mere vi arbejded med den og dens form og farve, ændrede den sig. Jeg begyndte at opleve at smerten indeholdte angst, og pludselig oplevede jeg at jeg var 3 år gammel og meget ked af det fordi jeg så en verden som de voksne ikke så - jeg oplevede at jeg var nød til at opgive mit klarsyn den gang. Jeg begyndte at græde, det var en stor sort at tilpasse sig "den realistiske verden". Hovedpinen forsvandt og jeg oplevede en stærk indre stilhed og indre ro som spredte sig ud i hele rummet og jeg hørte stilheden mellem hvert sekund (det føltes somom alt gik i slow motion). Efter behandlingen og jeg var kommet hjem fik jeg en del kraftige fysiske reaktioner, jeg følte pludselig en anden slags hovedpine, stærk utilpashed, træthed, svedture og store hyppige vandladninger - og vupti var det væk og jeg følte atter stilhed og roen som jeg havde fundet frem til gennem behandlingen. Jeg har ikke haft hovedpine siden.
Da vi startede behandlingen var mit ubehag på SUD 8, da det intensiverede gik det op på 9, og da vi afsluttede var det helt nede på 0.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396