Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angst i forhold til naboer.

Behandling: I forbindelse med det sted hvor jeg bor er der mange lyde, som kan give mig en fornemmelse af at blive invaderet, og som så går over i angst.
Efter at have fortalt om problemet, og nogle situationer. Guider Bjarne mig hen til den situation som er værst, og beder mig holde fast i en kropsfornemmelse som er meget stærk og ubehagelig, endvidere skal jeg sætte et tal på som er en otte, ni stykker.
Samtidig er der en kraftig spænding i kroppen som sætter sig i brystet, nakken og skulderen. Senere går spændingen over i venstre skulder, og føles som et skjold der beskytter mod lydene, dette sker mens Bjarne banker forskellige steder. Når Bjarne spørger efter styrken af ubehaget er det vanskeligt for mig at komme ned under 6- 7 stykker. Selv Bjarne spørger på en fin måde og genbruger mine ord er jeg i tvivl om jeg gør det rigtige og beder om en pause.
Her sidder vi og snakker om forventninger, det at erindre og hvad det vi sige at føle noget lige “nu”.
Da vi starter igen og Bjarne banker kommer jeg efter lidt tid, ned i en tilstand af sløv årvågenhed, som gør at ubehaget ender på 1. Det giver også en følelse af at være kropslig afgrænset, hvis jeg kontakter erindringen om ubehaget om det lyde som er udenfor. Bjarne beder mig om at fortælle om følelsen af at være afgrænset og beder mig lytte til forskellige lyder som opstår udenfor huset mens vi sidder der, det kan jeg gøre uden at føle ubehag.
Bagefter snakker vi om min angst for at ubehaget skal komme tilbage, og Bjarne mener at der måske ligger forskellige traumatiske oplevelser fra barndommen i mit ubehag – hvilket er meget sandsynligt.
Selv om jeg stadig kan være bange for at ubehaget skal komme igen, vil jeg nu prøve at holde fast i fornemmelsen af at være afgrænset, og behagelig sløv hvis det kommer igen. Ellers snakker Bjarne om at flere sessioner kan være påkrævet.




Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396