Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - problem i forhold til eget barn

Beskrivelse af problem: Skilte min egen barndom fra min datter/ jeg er bange for at sætte grænser pga. mine egne traumer/dårlige oplevelser. Sideeffekt – opdagede min kærlighed til min afdøde alkoholiske far.

Behandling:
Marianne tilbød mig en dag behandling med TFT, fordi jeg var dybt ulykkelig over mit forhold til min 11-årige datter - min datter havde det rigtig skidt – jeg var bange for, at hun havde en depression, som jeg også selv har haft – mange dage ville hun ikke i skole, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg skulle gøre, så nogle dage sendte jeg hende af sted, men mange dage fik hun lov at blive hjemme – den dag Marianne tilbød mig behandling, var jeg selv blevet hjemme, fordi jeg ikke kunne klare det mere.

Marianne spurgte ind til, hvad det var, at jeg ikke kunne klare mere – og det var tanken om, at min datter skulle igennem alt det, jeg har været igennem. Tænk hvis hun blev så forvirret og såret som jeg blev, da jeg var barn, og tænk - hvis det er min skyld, hvis det var mig der skadede hende. Min far var alkoholiker, og han begik selvmord, da jeg var 17, han slog min mor – han slog ikke mig og min bror – men hele min barndom har jeg skulle skjule de egentlige forhold, og det har været hårdt. Jeg har hadet min mor og far fordi de har givet mig den barndom.

Mens Marianne bankede dukkede der mange episoder op fra min barndom, gange hvor jeg følte mig helt alene og ikke forstået af nogen som helst. Den følelse forbandt jeg hele tiden med min datter, jeg blev ved med at tænke, at det var sådan hun havde det. Og at jeg ikke kunne trænge ind til hende – jeg kunne ikke hjælpe hende, fordi jeg fik det selv dårligt, når hun havde det sådan og jeg blev træt af hende – og kunne ikke overskue det.
Efter 1 lille times tid fik jeg det bedre, jeg følte mig klar til at tage på arbejdet dagen efter. Jeg var kommet af med noget vrede, jeg havde mod min datter – vrede over magtesløshed, jeg oplevede, når hun nu havde det dårligt. Men jeg følte mig pludselig klar til at hjælpe hende, give hende det, hun havde brug for - og stole på at min beslutning ville være den rigtige og truffet udfra den aktuelle situation og ikke udfra mine egne dårlige barndomsminder.
Jeg blev behandlet af Marianne 3 gange og det har gjort mig meget mere sikker i forholdet til min datter, og efter min ændring i håndtering af hende, har hun fået det godt, og jeg tror ikke længere, at hun har en depression – hun havde bare en usikker mor.
Som en sideeffekt oplevede jeg gennem nogle af minderne fra min barndom en stor gengældt kærlighed til min far, og det har været så dejligt, for jeg har altid troet jeg har hadet ham hele mit liv – nu har jeg ham som et godt minde.
Som forældre giver man jo det bedste man kan – men det sker efter evne.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396