Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Kronisk træthed

Beskrivelse af problem: kronisk træthed efter trafikulykke

Behandling: Jeg kontaktede Ingrid fordi jeg hørt om behandlingen fra et familiemedlem, og havde set at der skete store forandringer, så jeg fik lyst til at prøve det selv, af nysgerrighed, og jeg har aldrig prøvet terapi før. Mit problem er en forfærdelig træthed efter jeg har været i en trafikulykke. Det er meget udtalt om eftermiddagen og om aftenen. Trætheden har været meget lammende og generende, og har fyldt meget, og har frataget mig nogle vigtige funktioner, og jeg har ingen overskud til mand børn og børnebørn. Min mand bliver ofte sur på mig når jeg ligger og sover om eftermiddagen, fordi jeg ikke orker noget, jeg har ingen kræfter til at ha` mine børnebørn på besøg, og kan ikke være noget for dem. Jeg er på nedsat tid og er dødtræt når jeg kommer hjem til middag.. Jeg var helt vildt træt da jeg kom til behandlingen,-det var det værst tænkelige tidspunkt for mig.
- Det var meget mærkeligt at sige de forskellige ting , hvordan jeg havde det, og det var rigtig mærkeligt at finde ud af hvad min træthed gik ud på. Vi gik helt tilbage til ulykken, hvor det viste sig at da jeg var kommet til skade med nakken, ikke måtte sove, De blev ved med at klappe mig på kinden i ambulancen du må ikke sove, du må ikke sove, og da jeg oplevede det igen var det som om jeg pludselig forstod at jeg var træt fordi jeg ikke måtte slappe af. Jeg var så træt at jeg var lige ved at falde ned af stolen hos Ingrid, men hun sagde : sov du bare – jeg vækker dig når jeg er færdig. Jeg kom sådan til at grine, over mange ting i behandlingen, - det var også alvorligt
Jeg blev også ked af det undervejs, men vi bankede og bankede, de forskellige sekvenser., og jeg skulle bekræfte nogle ting der var svære at sige, f. eks at jeg elsker og accepterer mig selv det var underligt. Men meget rart bagefter. Jeg synes det var mærkeligt at sige og gøre de forskellige ting,, men det var trygt, og til tider konfronterende og provokerende direkte, men også sjovt og alvorligt Der var meget til eftertanke, og ny bevidsthed over tingene.
Var meget” oppe at køre” af lettelse efter første gang, Jeg var bare så frisk da jeg skulle køre hjem , og da jeg kom var det ellers på det allerværste tidspunkt hvor jeg normalt er helt færdig af træthed.. Jeg ved at tankefeltterapien har virket for trætheden er der ikke mere, kun i visse situationer, hvor andre også ville være trætte.
Skalaen med ubehaget før behandlingen var 9-10 før behandlingen og 0-1 efter behandlingen.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396