Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: kronisk hovedpine

Behandling: Jeg har gennem 3½ år haft mere eller mindre kronisk hovedpine, dvs. en hovedpine som kommer dagligt. Jeg kan fungere i min hverdag ved hjælp af smertestillende medicin. ) ud af 10 gange kan treo få smerterne væk. Hovedpinen starter de fleste gange 1 – 1½ time efter jeg er stået op. Symptomerne er et tungt hoved, med et bånd pressende om hovedet ved speciel pande og tinnig, ofte en øget dunken/ pressen ved øje.
Jeg oplevede under behandlingen at smerterne var flytbare og hvad gjorde behandleren.
Hun var meget grundig med at spørge ind til forskellige ting, som jeg følte er belastende i min hverdag. Hun spurgte mange gange: - Hvad er det værste ved dette? Alt imens hun stimulerede kroppens energibaner med små bankeslag.
Hovedpinen reagerede under behandlingen og var ofte mindre eller næsten væk når behandlingen sluttede.
Jeg startede på en skala fra 1 -10 med 8 og den kom helt op på 10 nogle gange. Den sluttede på 4.
Dagene efter var det nogle gange værre, men 2. og 3. dag efter blev det bedre og ofte slet ingen smerter.
Jeg blev instrueret i selv at banke og tænke på problemet, men kunne ikke få en effekt ud af dette.
Jeg er blevet bevidst om nogle situationer i min hverdag, som højest sandsynlig er medvirkende til at fremprovokere smerter og jeg er overbevidst om at det på sigt vil kunne hjælpe mig jo mere bevidst jeg er om disse og arbejder med dem.
Jeg oplever denne behandlingsform som en god måde at mærke hvordan psyke og krop påvirker hinanden. Teknikken en fin måde at få bearbejdet sine problemer på. Kombinationen mellem at bevidstgøre tanker og kropssignaler er givende, det vil jeg tage med i mit arbejde som fysioterapeut.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396