Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: Jeg har ikke noget arbejde - og jeg er ked af det

Behandling: Jeg har ikke noget arbejde, og jeg er ked af dette. Jeg er flov over det. Er nærmest desperat. Jeg føler ikke at jeg er noget værd. At jeg ikke kan finde ud af noget som helst. I bund og grund at jeg ikke føler mig elsket. Følelsen sidder i halsen. Dorthe spørger mig hvor gammel jeg er da jeg først føler den følelse. Jeg er seks måneder gammel. Jeg får et billede frem af at jeg ligger i en vugge i køkkenet. Min mor går i selve køkkenet. Jeg ved ikke hvad hun laver, men hun skramler med noget. Følelsen har en meget klar flot blå farve, den sidder som en klods i halsen. Jeg kan faktisk mærke den og høre det på min stemme. Den er 8 på skalaen. Mens Dorthe banker og jeg gentager efter hende smelter den blå klods langsomt, den løber ned i maven. Der vil jeg dog ikke have den, så jeg forestiller mig, at jeg tager den ud. Tilbage i vuggen er jeg godt tilpas, men føler mig stadig ikke elsket. Dette føles også som 8. Denne følelse sidder på ryggen mellem mine skuldre. Der har jeg ikke haft følelser siddende før. Den strammer og løfter mine skuldre så de sidder oppe ved ørerne. Det er en tung sort sky. En tung masse. Langsomt forsvinder denne også. Dorthe beder mig tage en dyb indånding. Da jeg ånder ud falder skuldrene ned. Jeg erstatter den sorte masse med en lyserød dejlig blød masse.
Ubehaget er på 0 nu.
Jeg har altid haft tendens til at hæve skuldrene og spænde i nakken. Har på fornemmelsen at det vil lette mine skuldre fremover. Jeg synes at det var godt set, at det handler om at jeg ikke føler mig elsket. Jeg føler virkeligt at vi var inde på noget essentielt. Hvis Dorthe havde gået efter flovheden, ville det nemt have blevet symptom behandling. I dag afsluttede vi med at jeg skulle gentage positive sætninger efter Dorthe. Så som ”Jeg er en succes” osv. Det var også underligt at side og sige dem højt. Men alligevel bedre end at sige de negative ting. Jeg er vant til fra min NLP træning at sige positive ting.

Som sædvanligt får jeg dårlig mave og en let diarre efter sessionen. Denne effekt er virkelig underlig for mig. Jeg har været i terapi flere gange og bliver altid træt efter dette, men har ikke fået fysiske reaktioner udover træthed før.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396