Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - småskavanker

Beskrivelse af problem: Opspilet mave med smerter og ufrivillig luftafgang

Behandling: Jeg havde hørt at Lillian var blevet uddannet i TFT. Så måske var det nu jeg skulle have gjort noget ved mine gamle problemer.

Opspilet mave med smerter og ufrivillig luftafgang.
Tissetrang der ofte resulterede i at jeg ikke nåede på toilet i tide.
Afføringen som jeg næsten dagligt måtte hjælpe mig selv med at få tømt for de sidste rester. Et problem som jeg fik efter 2 hæmorideoperationer for ca. 25 år siden.

Jeg måtte under mit nylige 6 måneders ophold i Indien stadig hjælpe mig selv med afføringen, hvorimod jeg ikke mærkede noget til de 2 andre problemerne, og troede de nu var et afsluttet kapitel. Men nej, da jeg var vel hjemme i de gamle omgivelser kom problemerne igen.

Så begyndte jeg med at blive behandlet af Lillian og allerede efter 1. behandling forsvandt min opspilede mave og jeg kunne kontrollere de få prutter som var tilbage, så de kom ud på passende steder.

Og nu her, efter at have fået 6 behandlinger, sidder jeg ganske afslappet uden tissetrang, og glæder mig til næste toiletbesøg, hvor jeg ikke behøver at hjælpe mig selv manuelt med at tømme tarmen.

For 17 år siden blev jeg udbrændt pædagog med efterfølgende kommunikationsvanskeligheder, jeg manglede ofte ord og måtte hele tiden sørge for at holde mine samtalepartnere til ilden, så jeg ikke afslørede mine begrænsninger.
Når jeg omtaler dette problem, er det fordi terapiens sidegevinst var, at jeg har fået en stærk forbedret kommunikationsevne, meget mere energi, et forbedret syn, og jeg sover igennem om natten. Under min hæl har jeg i flere år haft et lille hul, det er ved at lukke sig nu.

Jeg har mærket en del udrensningssymptomer, har efter nogle af behandlingerne været meget meget træt, været svimmel, haft hovedpine (hvilket jeg ikke har haft i årevis), haft smerter i maven, og under fødderne.

Lillian har været meget kompetent i sine behandlinger af mig. Hendes arbejde har været grundig og overbevisende. Hun fandt ind til og hjalp mig igennem oplevelser, som jeg havde skubbet langt væk. Jeg følte mig meget tryg i hendes hænder.

Lillian har lært mig at behandle mig selv, så måske kan jeg med tiden helt smide brillerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lillian, der er brug for terapeuter med hendes kvalifikationer.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396