Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Jeg følte mig presset, følte skyld, og havde modstand mod beslutning, og ærgrelse over ”familie-ævl” desangående

Behandling: Lillian har behandlet mig med tankefeltterapi for forskellige problematikker. Som forsøgskanin har det været meget trygt hele vejen igennem. Jeg har oplevet Lillians måde at gribe det an på som meget kompetent og nærværende. Hun arbejder meget målrettet og konsekvent, og er meget nænsom. Hjælper med at benævne problemer, som kan være vanskelige at sætte ord på. Der er brugt de forskellige teknikker fra tankefeltsterapien. Korrektion for omvendt polarisering, traumesekvens, sandwichsekvens, 9 pkt.s.behandl. og gtl. Behandlingerne startede vi på i januar 07.

Første gang handlede problematikkerne om stress og konsekvens i fjt.vores søn og konfirmandlejr skulle/ville ikke af sted. Jeg følte mig presset, følte skyld, og havde modstand mod beslutning, og ærgrelse over ”familie-ævl” desangående. Det blev løst og drengen kom af sted og alle havde det godt, og efterfølgende ikke problemer med konsekvens.

Anden gang handlede det om kørsel. Jeg har taget kørekort for få år siden, men har oplevet mange traumatiske ting siden og kører ikke længere. Har fået stærk angst i forbindelse med kørsel selv og som passager. Vi var tilbage og arbejde med kørelærer/timer-traumer, og jeg fornemmede en klar forskel.

Tredje gang fortsatte vi med kørsels-problematikken, da den stadig fyldte meget. Vi samlede problematikkerne ”under en hat” og det endte i en ”Harry Potter” vogn der brød gennem en massiv mur og på den anden side var der ro og tro på at det kunne lade sig gøre. Vi afprøvede det i praksis og jeg kørte Lillian til næste bestemmelsessted og alt var ok. Vi havde min mand med som reservechauffør, men alt gik godt, og mine kørefærdigheder er intakte og der var ingen problemer. Jeg tror dog at jeg mangler et aspekt i fht. angst, men jeg ved ikke hvilket i skrivende stund, da jeg ikke har forsøgt mig siden. Jeg har stor tiltro til tft-metoden og håber vi kan knække den sidste nød.

Fjerde gang var en meget kort behandling. Vi var på sidste kursus i TFT hvor vi bl.a. arbejdede med pkt. for sorg. Jeg har siden jeg var 12 år haft et sted på min venstre tommelfinger der var følelsesløs. Jeg har klemt den i en bildør, og den kom meget til skade. Kort forinden havde jeg mistet min morfar, hvilket var en meget traumatisk oplevelse, da jeg fandt ham død. Den sorg blev aldrig bearbejdet, - jeg oplevede det som alle voksne var chokerede, og gemte min sorg. Jeg havde også helt konsekvent gemt den skadede tommelfinger. Jeg fortalte kort Lillian om det, hun greb straks fat i mig, - det banker vi lige på. Jeg oplevede noget meget besynderligt. Det område der har været følelsesløst føltes anderledes, som om der gik noget køligt igennem, nu kunne og kan jeg mærke området. Og det er helt normalt.

Femte gang arbejdede vi med problematikker i fht. Mit arbejde. Om magt, selvværd, sårbarhed og jeg mærkede klart en anden årvågenhed, og har fundet tryghed i at træffe mere rigtige beslutninger for mig selv.

Jeg har haft rigtig god gavn af Tankefeltterapien og er stadig forundret over hvor effektiv det er.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396