Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: depression, som skyldtes min samlevers indlæggelse samt operation for en ny hjerteklap.

Behandling: Kære Lillian.

Først tak for din fantastiske hjælp og din dejlige væremåde. Jeg må sige, at jeg finder dig meget dygtig og professionel. Det er en sand oplevelse og en fryd at blive behandlet af dig, ikke mindst når jeg oplevede, at mine gener for bestandigt var blevet fjernet. Så en kæmpe TAK.

Det første jeg blev behandlet for, var en depression, som skyldtes min samlevers indlæggelse samt operation for en ny hjerteklap. Jeg husker at behandlingen tog meget kort tid, måske et kvarter, så var depressionen pist væk, og den kom aldrig tilbage.
Jeg husker depressionen som værende 10 på skalaen og efterfølgende på 0.

Dernæst handlede det om angst for underlivsundersøgelser. Jeg havde ikke fået foretaget en sådan i 10 år. Efter behandlingen, (som var langt over 10 på skalaen) fik jeg bestilt tid og foretaget undersøgelsen. Jeg var ikke nervøs. Først midt under undersøgelsen blev jeg igen lidt angst.

Efterfølgende blev jeg behandlet for den sidste rest. Det stærke her var, at det viste sig, at min angst handlede om totur i et tidligere liv. Jeg oplevede at jeg døde midt i toturen, og jeg oplevede at det handlede om dødsangst, når jeg lå på lejet ved lægen. Efter behandlingen var jeg helt nede på 0 på skalaen mht. underlivsundersøgelser.

Næste behandling handlede om overspisning. Jeg spiste for at opfylde et hul i maven. Jeg har været på utallige slankekure, som jeg aldrig har kunnet overholde, fordi jeg altid var forfærdelig sulten. Min mave skreg ustandselig efter slik og søde sager. Hvis det lykkedes at tabe mig, tog jeg efterfølgende det hele på igen, og lidt til.
I behandlingen oplevede jeg, at min mave forsøgte at beskytte mig mod alt ondt. Det onde var bl.a. en chef, jeg havde for ca. 10 år siden, som chikanerede mig. Det kom bag på mig, at jeg var så rasende på denne chef. Skalaen var langt over 100.000. Jeg skældte og smældede, mens du bankede og bankede, og du gav ikke op, før al min vrede var væk. Til sidst var jeg så lettet og glad at jeg skrubgrinede, fordi jeg pludselig fandt min vrede og galde så urkomisk.

Den søndag, hvor vi startede på behandlingen omkring min overspisning, var min vægt på 72,9 kg, og i dag torsdag den en måned efter er min vægt kommet ned på 67,7 kg. Jeg kan nemt holde mig fra søde ting, og jeg er uden besvær stoppet med at overspise. Jeg tænker ikke længere på mad, og om jeg taber mig eller ej, fylder ikke i mit univers. Det er bare noget der sker stille og roligt.

Du har lært mig at banke mig selv. Jeg benytter mig af det, men er mest tryg, når jeg er sammen med dig. Måske kan jeg lære det hen ad vejen, måske handler det om, at jeg skal give mere slip.
Foreløbig har jeg det bedst når jeg bliver behandlet af dig.

Jeg er en meget glad person i dag. Jeg fik uventet alle mine ønsker opfyldt, så jeg giver dig min allerbedste anbefaling, og jeg vil med glæde udbrede dette budskab, når du starter din klinik.
Så stort tillykke og held med dine mange kunder i fremtiden


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396