Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Manglende selvværd

Beskrivelse af problem: Manglende selvværd

Behandling: Jeg har været igennem endnu en behandling med Tankefelt Terapi hos Martin Ruby. Denne gang var meget anderledes en de første behandlinger. Jeg tror det skyldes at vi begyndte at arbejde med nogle følelser der ligger "dybere" i mig.
Jeg har gennem måneders behandling opdaget at jeg kan kæde en bestemt oplevelse fra da jeg var 3 - 4 år sammen med flere forskellige følelser jeg har. Det er bla. følelsen af ikke at være god nok i andres øjne og af ikke at slå til. Helt specifikt er det. at jeg føler mig ikke god nok i min mors og bedstemors øjne, deraf ej heller i andres og egne øjne.
Ved sidste behandling bankede vi derfor på følgende: Selvom jeg lkke er god nok i mor og bedstemors øjne så elsker og acceptere jeg mig selv. Jeg startede ved et meget stort 10 tal og kom ned på 3 - 4. Vi er enige om at arbejde videre udfra dette da det fortsat ligger godt forankret i mig.
Det går bedre med selv at banke - Jeg får det dejligt når jeg gør det. Nu mangler jeg bare at nå op på det antal som Martin har anbefalet mig. nemlig 1 gang i timen.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396