Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Manglende motivering

Behandling: Jeg ønskede at blive behandlet for mit problem med at jeg ikke kunne motivere mig selv til at få ryddet op i alle mine kursuspapirer og mer oprydning i mit hus. Et problem jeg tidligere har arbejdet med i coachting uden effekt.
Martin startede med traumesekvens, hvor han startede med at bede mig om at tænke på mit problem imedens jeg mærkede, hvor stærkt mit ubehag var, det var på sud 10. da han spørger til mit ubehag igen var den faldet til 9 på sud-skalaen.
Dernæst beder Martin mig om at sige, at selvom jeg ikke får ryddet op, så værdsætter og respekterer jeg mig selv. Pludselig er det som om der er 2 dele i mig, der har en mening om det. Min højre side er enig, men min venstre protesterer og siger: nej, det gør den ikke. Han spørger til den ene side, som er gul og rød og har en form, som én pistol, som skyder med ildkugler. Den anden side er lys og rund. Martin beder mig tænke på det igen, mens jeg gentager, selv om jeg ikke får ryddet op, så værdsætter jeg mig selv samtidig med, at jeg går ind og mærker ubehaget, som sidder i brystet. Martin spørger om det er andet, jeg lægger mærke til og der opstår en situation, hvor jeg er 10 år og leger ”at fange hinanden i skolegården”. Jeg siger, jeg vil også være den, der fanger de andre, men det bliver mig, der skal fanges, hvorefter jeg løber ind, hvor cyklerne hænges op og slår mit hoved imod en af knagerne. Pia råber til mig: Kirsten stop, du bløder, vil du ikke nok stoppe, så tager jeg dig ikke. Jeg mærker efter og jeg bløder, hvorefter jeg kommer hjem og lægen kommer og sætter 3 klemmer i min flænge i hovedet. Han taler beroligende til mig og forklarer mig, hvad der skal ske, bagefter giver han mig en håndfuld penge, fordi jeg har klaret det så godt. Jeg bemærker nu, at lægen har været i stand til at sørge for ro i situationen for alle i min familie. Lægen stemmer overens med min lyse side, han lærer mig at tage det med ro. Min gul-røde side har nu forandret sig til en lille gul and med en rød fjer. Pludselig bliver jeg ked af det og Martin spørger: hvad sker der, imens han banker mig på smertepunktet. Jeg oplever, at min far er efter mig, slår mig og siger, at jeg skal med tossebilen, hvor jeg græder og skriger, så send mig af sted - jeg vil af sted, siger det flere gange imens jeg råber: hellere det end at være her.
I medens Martin banker intuitivt videre, viser flere situationer sig som en film, hvor min far har været efter mig og hvor jeg tænker, at når jeg bliver stor bestemmer jeg alt selv, alt, alt, jeg gider kun gøre det, jeg gider o.s.v. og jeg er ligeglad med, hvad andre tænker. Pludselig blander den lyse side, som godt vil samarbejde, sig og spørger den lille and stille og roligt, om den godt vil samarbejde. Den lille and repræsenterer den side, der vil bestemme alt. Den lyse side prøver at forklare anden, om den kan forstå, at det ville være godt for mig, at få det ordnet o.s.v. på den blide måde som lægen gjorde, da jeg havde slået hovedet og fortæller, at nogle gange er det ok at vente og nogle gange bedst at få det gjort o.s.v. Siden slapper af og vil gerne gå i gang. Samtidig med, at lysten til at gå i gang stiger - så ubehaget falder til 0 på sud. Og begge sider er forenet til en rød/gul kugle, som er varm og samarbejdsvillig. Martin slutter af med gtl-øvelser, hvorefter jeg har det godt i hele min krop og mærker, jeg glæder mig til at komme i gang med oprydningen.
Jeg er nu allerede gået i gang med at rydde op i huset!



Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396