Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Irritation

Beskrivelse af problem: S. skulle til fest om aftenen, men orkede ikke at sidde der i flere timer i jakkesæt og slips i den varme og med alle de mennesker. Der kom over 200 mennesker og han ville sikkert få det dårligt. Det havde påvirket ham hele dagen, at han skulle til denne fest om aftenen.

Behandling: Jeg spurgte S., om han generelt havde det sådan til fester, når der var mange mennesker, og om han kunne huske en lignende situation. Han kom i tanker om en situation, hvor han havde haft den samme fornemmelse. Det var en fest for 25 år siden. Men han havde lidt svært ved at huske den. Jeg spurgte ham derfor, hvilke mennesker der var med, hvor det var osv. Efterhånden kunne han huske, at der var en masse mennesker. Det var en familiefest og han sad og blev varmere og varmere og tøjet klæbede til hans krop. Det var så forfærdeligt. Han orkede ikke alle de mennesker. Mens han fortalte om dette bankede jeg på hans håndkant.
Jeg fik ham nu til at tune mere præcist ind på denne situation for 25 år siden. Han kunne ret hurtigt fornemme det ubehag, der var forbundet med at være til denne fest med alle de mennesker. Efter at han havde fået godt fat i situationen, drejede vi fokus over på den kommende fest, som han skulle til om aftenen. Han kunne klart mærke ubehaget ved at skulle til fest med alle de mennesker. Hans ubehag var på 8 på en skala fra 0 – 10.
Jeg startede med sandwichsekvensen, men først brugte vi lidt tid på at finde en passende bekræftelse for at være sikker på, at den ramte hans ubehag ved at skulle til festen med alle de mennesker. Vi fandt frem til følgende bekræftelse, som jeg fik ham til at sige nogle gange: ”Selv om jeg føler det ubehageligt og ikke orker at tage til fest med alle de mennesker, så elsker og accepterer jeg mig selv helt og fuldt ud”, mens jeg bankede ham let på håndkanten og masserede det ømme punkt. Derefter bankede jeg ham oven på hovedet osv., mens han ligeledes gentog bekræftelsen for hvert punkt – derefter nipunktsbehandlingen osv. Dette bevirkede, at ubehaget var nede på 5.
Det faldt ham nu pludselig ind, at han i stedet for at kæmpe imod ville indstille sig på at få det bedste ud af aftenen. Han fik derfor lyst til at sige: ”Jeg vil prøve at få det bedste ud af aftenen” og senere ”jeg vil have det bedste ud af aftenen”. Jeg fortsatte med at banke, mens han gentog dette. Det resulterede i, at ubehaget faldt helt ned til 2.

Resultat: Jeg sluttede af med GTL øjenrulning. Herefter kunne han næsten ikke mærke ubehaget ved at skulle til fest. Det lå på 1.
Efter behandlingen fik han et glas vand og jeg viste ham punkterne, som han kunne banke på, hvis ubehaget igen skulle opstå inden han skulle til festen. Næste gang vi skulle ses, kunne vi så teste resultatet af behandlingen, der varede ca. 20 minutter.
Test af resultatet: Næste gang vi sås fortalte S., at festen var gået bedre end han regnede med.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396