Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - flyskræk

Beskrivelse af problem: angst for at skulle flyve

Behandling: I forbindelse med min profession som eksportsælger rejser jeg meget og har årligt mellem 50 og 80 flyvninger rundt omkring i Europa. Har trods det høje antal flyvninger haft konstant ubehag ved tanken om at skulle ud at flyve. Op til flere uger inden jeg skulle rejse havde jeg kvalme og ubehag ved tanken om at skulle ud at flyve – og under selve flyvningerne havde jeg det ret dårligt.

Behandlingen bestod dels i berolige mig og nedbringe mit ”stressniveau” og at konfrontere mig med flyskrækken og hvad den egentligt bestod af. Tallet der blev sat på for ubehagets størrelse ved behandlingens start var 9. Via den første behandling blev min flyskræk nedbragt så meget at jeg nu ikke længere føler nervøsitet eller ubehag op til at jeg skal ud at rejse – tallet for ubehaget ved behandlingens slutning var nu helt nede på 3. Derudover er jeg under selve flyvningen klart mere rolig og allerede kort efter at flyet er lettet har jeg som om jeg aldrig har lavet andet hele livet.

Alt i alt har behandlingen med tankefeltterapi betydet at flyskræk ikke længere er noget der fylder noget i mit liv, og at jeg kan frit kan planlægge rejser uden at skulle bruge energi på at flyskrækken og skrækken for flyskrækken.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396