Type: Klient

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Stærke smerter

Behandling: TFT- session:
Hvorfor opsøgte jeg tankefeltterapeut:
Jeg var dårlig – nervøs med stærke mavesmerter og kvalme - efter lang periode under fysisk og mental stress. Jeg var blevet undersøgt for mavesår, galdesten mm og var blevet erklæret rask uden at problemerne dog var forsvundet.

Antal behandlinger og varighed:
Jeg fik tre behandlinger hos Nina Fehmerling, som jeg havde fået anbefalet af noget familie. Behandlingerne lå med en lille uges mellemrum og var af hhv 30, 45 og 20 minutters varighed.

Beskrivelse af behandlingsforløbet, (f.eks. grad af ubehag/behag, hvad blev der spurgt ind til og hvordan, oplevelse og resultat af de enkelte seancer over tid.)
Jeg kendte ikke til TFT forud for behandlingen, så jeg gik til den første behandling uden forventninger. Jeg blev positivt overrasket over, at den enkle behandlingsform var så virkningsfuld og følte en umiddelbar afspænding og smertelindring efter den første behandling hos Nina.
Under de efterfølgende behandlinger var jeg mere afslappet og opmærksom i forhold til de ting der blev spurgt ind til. Jeg fandt det lettere at beskrive smerten og ubehaget og jeg fik løst grundigt op for de indre ”knuder” og smerter.
Behandlingerne gav mig yderligere en fornyet indre kropsbevidsthed samt nogle redskaber til at forebygge spændinger ved brug af de lette bankeøvelser og den dybe vejrtrækning

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396