Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - anspændthed

Beskrivelse af problem: Kunne ikke komme videre selv

Behandling: Jeg havde en drøm der gentog sig, jeg forstod den ikke : jeg skulle altid lave noget, det blev aldrig min tur til at få mad, opfylde mine behov. Selv om jeg mente, det var min tur, skulle jeg altid vente, ofte havde jeg også et lille barn at tage mig af, foruden de andre opgaver.
Jeg arbejder med mig selv i forvejen via drømme og meditation. Og her kunne jeg ikke komme videre selv. Jeg har så længe jeg kan huske gået med en klump i halsen. Den har påvirket min vejrtækning, min stemme, jeg har været anspændt i i halsen, kan jeg nu se bagefter.
Elsebeth fik mig hurtigt til at få den samme følelse i kroppen som i drømmen, jeg blev meget ked af det. SUD var 9-10
Hun gav mig TFT, og bankede på forskellige ord og følelser, samtidig med at jeg skulle sige forskellige bekræftelser.
Da vi var færdige, følte jeg mig meget lettet og SUD var 1.
Klumpen i halsen er efter 1 uge fortsat væk, og jeg forstod at den hang sammen med, at i mit barndomshjem af mine forældre ikke har fået den kærlighed, jeg havde brug for. Jeg blev set for de ting jeg gjorde , og ikke for den jeg var.
Jeg var godt klar over at , at jeg ikke havde fået hvad jeg havde brug for, men det var godt at få sat ord på. Desuden synes jeg det var en lettelse at få det sagt på en måde offentligt. Jeg havde ikke fået hvad jeg havde brug for, sådan var det, og det er ikke noget jeg behøver at skjule. Det er sådan.’
Jeg har en fornemmelse af, at jeg har fået frigivet energi fra sorgen, den energi kan jeg nu bruge i hverdagen. Jeg er ikke så anspændt i kroppen mere, ej heller i hals og ben

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396