Type: Klient

Kategori: Læse/skriveproblemer

Kort beskrivelse: Læse/skriveproblemer

Beskrivelse af problem: Ordblindhed m.m.

Behandling: Min ordblindhed blev først opdaget, da jeg gik i 7. klasse. Da fik jeg en ny klasselærer, der havde kendskab til ordblindhed. Jeg blev testet, og det viste sig, at jeg var ordblind. Så fik jeg specialundervisning. Min ordblindhed har altid hæmmet mig i mit liv, og mange gange er jeg blevet fortalt, at jeg var dum. I mit voksne liv (jeg er 48 år) har det især under mine uddannelser været svært.

Jeg kom i kontakt med Lone, der spurgte, om jeg kendte TankeFelt terapi. Det gjorde jeg ikke, men ville gerne prøve. Jeg vil her fortælle, hvordan jeg har oplevet terapien.

13.7.2006
Når Lone banker, føles det som en varm fornemmelse i hovedet/venstre hjernehalvdel – som en sæbe-boble, der slipper og breder sig.

Før Lone begyndte at banke, følte jeg det, som om jeg var delt i 2 halvdele, hvor den venstre halvdel føltes tung – helt anderledes end den højre. Når jeg skulle gå, skulle jeg hele tiden tænke på at have venstre ben med. Skulle altid starte med højre fod, når jeg skulle op ad trapper.

Mens Lone bankede, føltes det nærmest som en lettelse i hele venstre side. Lige som det kribler – en sovende fornemmelse. Det startede oppefra og fortsatte hele vejen ned i tæerne – og så følte jeg mig som en hel person i stedet for som i to halvdele.

17.10.2006
Jeg blev bedt om at læse en side i en bog. Det varede 3:34 min. Herefter skulle jeg læse den bagfra, og så skulle jeg læse den forfra igen, mens Lone bankede på min håndkant. Så kunne jeg læse den på 2:45 min.

Da Lone bankede på højre hånds fingre, følte jeg en kold strøm op gennem meridianbanen fra hånden hele vejen op gennem armen og gennem halsen op i øret – og fornemmede en lyd som når vinden suser. Mine fingre er altid varme, men herefter føltes de kolde et øjeblik.

Jeg har undervejs også haft hjemmearbejde, hvor jeg flere gange om dagen skal banke på min håndkant og massere ”det ømme punkt”.

20.10.2006
Mens der blev banket – især omkring øjenområdet, føltes det, som om hovedet og problemerne (vasketøj og alt det der ikke blev gjort) blev meget lettere. Når jeg har meget om ørerne, føles det, som om hjernen ikke kan være i kraniet. Men ved bankeriet letter trykket, og det føles, som om der bliver plads i hovedet igen.

Vasketøj m.v. kunne herefter godt ligge der – UDEN at jeg følte mig stresset af det.

3.11.2006
Denne gang føltes det endnu bedre, da Lone bankede. Og nu begyndte jeg efterfølgende at kunne bede mine omgivelser (mand og børn) om at hjælpe mig. Og jeg kunne begynde at sige fra på mit arbejde.

Selv om jeg var syg og træt (bl.a. af at tænke på familie anliggender), havde jeg efter behandlingen mere energi i flere dage og kunne bedre overskue hverdagen.

Når Lone undervejs siger ”Hvad tænker du nu…” – og jeg beskriver situationen for hende, mens hun banker, føles det, som om jeg bliver fyldt med en energi, jeg ikke havde før. Den energi varer ved i et godt stykke tid (flere dage). Jeg føler, jeg bliver et helt andet menneske.

Jeg føler mig generelt bedre tilpas og har mere energi, efter at Lone har banket på mig.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396