Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Smerter i hjertet med anfald samt depression

Behandling: Har fået 5 behandlinger med ca. 1 uges mellemrum, i perioden fra d. 4. januar til 4. februar.
1. behandling: Fokus på mit seneste smerteanfald i hjertet. Jeg kunne tydeligt genkalde mig smerten, som var på 9,5 på en skala fra 0 – 10. Jeg fik kvalme og ubehag i svælget. Ved banken fik jeg mere plads, hvilket var rart. Senere fik jeg en følelse af magtesløshed, som jeg siger bekræftelse på. Ubehaget flytter sig rundt i kroppen, i armen (8), knæ, lår og nakken i højre side (7). Ved afslutning følte jeg lethed.
I 2. behandling tog vi udgangspunkt i en gammel historie, da min bror døde og min mor vredt sagde til mig, at hun ville ønske at det var mig. I denne behandling fik jeg forskellige kropsligt ubehag. I mave, højre arm og ben. Meget gråd. Smerterne forsvandt når der blev banket og jeg lavede bekræftelser. Havde det godt da vi var færdige. Har efterfølgende banket mig selv når jeg fik smerter eller optræk til anfald – og det har hjulpet.
I 3. behandling tog udgangspunkt i min vejrtrækning. Det er svært. Holder vejret – måske for at undgå ondskab i verden. Vi arbejder med ondskab: ”Verden er ond” og ”jeg er ond” Vejrtrækningen bliver mærkbart bedre, men jeg får ondt i hjertet – Jette banker og smerterne flytter sig til først højre arm herefter begge arme.(7) Der bankes og spørges videre. Nu stikker det i hjertet og via Jettes spørgsmål og når jeg hen til følelser som forsvarsløshed /skvat/sårbarhed. Jeg bliver lam – lammet i bogstavelig forstand. Dette forsvinder via banken og bekræftelse og ender med en boblende ”champagnefølelse – lethed!
4. behandling: Vi snakker om hvordan det er gået siden sidst og vi taler efterfølgende om et billede fra barndommen hvor jeg føler mig alene og bange. Jeg er ca. 2 år ( kan normalt ikke let få konkrete billeder fra så tidligt i livet) – sidder på en tohjulet cykel i en mørk, mørk gade i Ålborg. Jeg er alene og meget bange. Der er rotter og koldt. Forude, længere væk er der et springvand badet i sol. Vi gennemgår følelserne som den 2-årige, mens der bankes. Det er svært og hårdt, men de negative følelser forsvinder og tilbage står lysten til at cykle hen til springvandet. Fantastisk!! Har efterfølgende banket selv når der var optræk til smerter. Har haft et stort og et mindre ”anfald” Hvilket er forbedring!
5. behandling: Havde en følelse af irritation. Kunne mærke optræk til ”anfald” Jette spørger ind til det og jeg mærker at det spænder omkring brystet ( skala 7 – farve sort) Der bankes og laves bekræftelse og smerten ændres og forsvinder. Jette spørger ind til sidste anfald (det store) Mærker tydeligt denne bestemte smerte (skala 9, farve kulsort) Jette spørger om hvad jeg gør når jeg har anfald. Jeg lukker mig inde selvom min mand er hjemme. Jeg vil ikke have hjælp, kan selv, vil selv og oplever utrolig ensomhedsfølelse. Smerten ændrer sig og flytter sig ned i maven. Gråd. Jette banker og laver bekræftelse. Smerten forsvinder og jeg føler mig RIGTIG godt tilpas. Vi taler om at turde nærvær og der går en prås op for mig: selvfølgelig er der hjælp at få!!
Føler mig let og godt tilpas - og træt da jeg går.
Efterfølgende: Jeg har d.2. marts ikke haft anfald siden. Det er helt fantastisk. Jeg har fået en meget bedre livskvalitet. Tak for det!!




Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396