Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Klienten har problemer med at sige sin mening og som klienten siger " jeg mister troen på mig selv, bliver irriteret og angst for at blive upopulær, har ingen kontrol over mig selv og mister en masser energi.

Behandling: Jeg har siddet og hørt hvad klienten havde at fortælle om sin situation, og fornemmer at klienten har brug for succes, og går forsigtig og roligt frem for at se hvad der vil ske.
Jeg spørger efter om der en situation som er særlig slem for hende. Klienten siger ja "den vrede mand". Imens klienten fortæller lidt om den vrede mand har jeg siddet og taget OP 1 + OP 2. Jeg beder klienten om at køre filmen og så stoppe den hvor det bliver allerværst for hende. Imens banker jeg traume sekvens og da det bliver allerværst går det i maven, som bliver til en knude – og så hele vejen over midt på – væk og så afslappelse.
Jeg havde hele tiden bedt klienten om at holde de følelser der poppede op, imens jeg holdt klienten fast med eks. varmen i maven – knuden i maven, og tog samtidig sandwich sekvens, fordi jeg tænkte jeg måtte have vrede punktet med, og bekræftelse som "selvom der er vrede elsker og accepterer jeg mig selv".

Resultat: Skalaen var fra start 10 og blev 0. Klienten var meget forbavset over hvordan hun havde mærket vreden / angsten i kroppen og følte sig godt tilpas. Og kom til den konklusion, at TFT måtte være en måde at hjælpe sig selv på .
Jeg har stadig klienten i behandling, og da jeg talte med hende i telefonen efterfølgende sagde hun "det er en god alternativ og jeg har banket mig selv for angst og det har hjulpet mig, vi ses igen ".

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396