Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: B. havde ondt i nakken, som optakt til en god gang hovbedpine.

Behandling: Sidste gang kom B. aldrig op på briksen.
B. kvinde på 45 år (?) har for 1½ år siden været ude for et voldsomt piskesmæld på sin arbejdsplads. Har i et år haft alvorlige mén med konstant hovedpine, svimmelhed, meget træthed og lange sygeperioder fra jobbet. B. kan ikke klare en almindelig arbejdsdag og er i dag ansat på nedsat tid i fleks-job på sin gamle arbejdsplads.
B. har fået en række behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut, og det har kun hjulpet en lille smule, men med fysiurgisk-massage, kranio-sakral terapi hos mig, samt 2 besøg hos Sifu Cheng, kinesisk behandler på Rådhuspladsen, der satte hendes knogler på plads, er der sket en mærkbar positiv ændring.
Hun har stadig problemer, men i meget mindre omfang, har nu lange perioder uden smerter, er begyndt at løbetræne igen, som for bare et halvt siden var fuldstændigt umuligt.
Ind imellem får B. lidt tilbagefald, ondt i nakken og spændingshovedpine, og har brug for fysiurgisk-massage.
Men sidste gang kom B. aldrig op på briksen, vi ville lige prøve om en tankefelt behandling, kunne gøre en forskel inde massagen. Det kunne den så afgjort.

B. havde ”ondt i nakken” SUD 10, så det bankede vi på, og i løbet af 15 minutter var tallet nede på 0, ømheden forsvundet, B. kom ikke på briksen den dag. Dette holdt sig de næste 14 dage.


Resultat: B. havde ondt i nakken på et 10-tal, på en skala fra 0 - 10. . Efter 15 minutters TFT-behandling var tallet nede på 0 og ømheden helt væk.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396