Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - andet

Beskrivelse af problem: samværet omkring børn

Behandling: Jeg er en kvinde på 39 år der har været skilt fra mine 3 børns far de sidste 10 år.
Samværet omkring vores børn har været noget svingende i de år.
Det er især blevet svært at samarbejde det sidste års tid. for ca. et år siden valgte min exmand at
flytte til Sverige, jeg kendte ikke noget til flytningen, før en dag han hentede dem til samvær,
Min exmand har ikke villet oplyse mig hans adresse eller tlf. i Sverige, på trods af, at han er blevet pålagt
det af amtet. Jeg har måtte holde på meget af min vrede, hvis han bliver sur på mig, holder han sig væk i 14 dage og bryder sine aftaler med børnene, hvorefter det bliver min opgave at rede konflikten eller aftalen med børnene ud. Indimellem henter han børnene når jeg er på arbejde, så er de i Sverige når jeg kommer hjem.

Da jeg fortæller Susanne om mine problemstillinger med ham, får jeg ondt i maven, problemerne
har stået på i 10 år og er meget aktuelle.

Susanne starter behandlingen med at spørge ind til mine problematikker, hun spørger hvad der fylder mest på en skala fra 0 til 10, jeg siger at det er at han ikke vil samarbejde, det fylder 8, Susanne banker, efter et stykke tid kan jeg mærke at det fylder mindre, nu er det på 6, susanne banker videre og jeg kan mærke at en ny tanke kommer frem, han svigter vores børn, Susanne banker på at han svigter børnene, først er skalaen på 8, 6 og lige pludselig er den næsten væk 1
Susanne spørger Hvem svigter han, jeg bliver ked af det, får ondt i maven. og kan mærke at han svigter mig. på skalaen fylder det 6 Susanne banker på at han svigter mig, jeg kan mærke at mave smerterne er de samme som når han har sat mig i en dårlig situation. Mine mave smerter begynder at aftage, da Susanne banker på mine smerter i maven, jeg kan mærke at jeg bliver hamrende ligeglad med ham og hans problemer. Susanne spørger ind til de udsagn hun har banket på, men jeg føler kun en ligegyldighed, siger at det er 0, 1 eller 2, det fylder ikke mere i mig.

Efter behandlingen har fornemmelsen holdt sig, min ex opfører sig stadigvæk som han plejer, jeg får ikke ondt i maven mere, går ikke i detaljer og bruger ikke energi på at ærgre mig mere.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396