Type: Klient

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Spiseforstyrrelser

Beskrivelse af problem: Trøstespisning

Behandling: Jeg har i lang tid gået og trøstespist, hver aften, så jeg tog på i vægt og havde det dårligt med mig selv og min krop. Så kontaktede jeg Jørgen for at prøve om tankefelt terapi kunne hjælpe.

7/11 Trøstespisningen har virkelig været et problem (ubehag 10), jeg kunne ikke styre det, men måtte bare proppe mig med mad hver aften. Gennem behandlin-gen fandt jeg ud af at jeg savnede omsorg, at trøste- spisning var en erstatning for mit savn efter omsorg. Vi arbejdede med ordet ’trøstespisning’ og allerede efter ½ time var mit ubehag næsten væk (tallet nede på 1-2).
Vi snakkede lidt om hvad jeg kunne sætte i stedet for trøstespisningen, og jeg fandt ud af, at jeg kunne give mig selv omsorg, sætte tid af til en hyggestund for mig selv om aftenen, med et tæppe og en god bog i sofaen.
Jeg fik et kort med hjem, så jeg selv kunne ’banke’ videre og træne derhjemme.

14/11 Næste gang kunne stolt fortælle, at jeg ikke havde trøstespist, og jeg havde tabt mig og sørget for at hygge mig en stund hver aften og det var rigtig rart. Det er blevet ok, inde i mig selv, at jeg giver mig selv opmærksomhed/ omsorg.
Denne gang trænede vi grundigt, hvordan jeg selv kan arbejde videre derhjemme.


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396