Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - fejl selvbillede

Beskrivelse af problem: Falsk selvbillede

Behandling: Jeg begyndte til tapping hos Tove von Platen efter flere år i forskellige slags terapi.
Jeg har haft meget glæde af de forskellige behandelingsforløb, jeg har deltaget i. men der var nogle bestemte ting, jeg ikke kunne blive kvit, og som igen og igen dukkede op og gjorde mit liv besværligt både for mig selv og for mine omgivelser.
Jeg havde længe lidt under nogle fejlslutninger i mit hoved, der stammede fra nogle meget ubehagelige oplevelser, jeg havde som barn.
Der opstod et falsk selvbillede, der delte mig i en bestemt meget negativ opfattelse afmig selv og en del, der godt kunne se, at mit billede af mig selv ikke stemte overens med virkeligheden.
Jeg havde en mærkelig oplevelse af, at min krop og mit hovede modarbejdede hinanden, og at mine hjernehalvdele modarbejdede hinanden. Jeg havde for eks. en forestilling om, at jeg var utrolig deform og aldeles fed og ulækker, samtidig med jeg godt kunne se, at denne følelse ikke stemte overens med hverken min tøjstørrelse eller mit spejlbillede, eller hvad andre mennesker gav udtryk for.
Jeg stolede heller ikke på, hvad folk sagde til mig, og var overtydet om, at de ville mig ondt, også selvom jeg på den anden side vidste mig afholdt af selvsamme gode og dejlige mennesker.
Dette besværliggjorde i høj grad mit sociale liv, da jeg ville være volsomt aggressiv uden grund eller dybt nedtryk over det mindste, Desuden sårede min mistro mine kære dybt, og dette delte mig i en vrede mod dem og i ærgelse eller sorg over, at jeg hele tiden handlede så arbitrært.
Jeg kom til tapping på anbefaling fra min psykoterapeut, fordi hun mente, at det var den behandling, der hurtigst kunne hjælpe mig til at komme fri af mit falske selvbillede. Da det ville komme til at tage lang tid med samtaleterapi at komme videre, betænkte jeg mig ikke længe, for jeg var utrolig træt af mine ukontrollerbare mønstre.
Vi kom hurtig i gang med selve behandlingen, hvilket måske skyltes, at problemet var meget konkret, og jeg ikke skulle bruge tid på at finde ud af, hvorfor jeg havde det så skidt.
Behandlingen føltes temmelig underlig til at staret med, men på den anden side virkede systemet også meget logisk, så jeg var tryk ved den fra starten. Allerede efter første gang var der sket noget, jeg ikke kunne sætte ord på, og i løbet af de næste behandlinger kunne jeg mærke, at jeg blev mere og mere rolig og glad. Det var ligesom jeg var holdt op med at tænke de falske ting. De ting, der før fyldte uendelig meget i mit hoved, fylder enten ikke noget mere, eller også er de negative tanker vendt til positive tanker. Efter 5-6 gange har jeg smidt det falske selvbillede, der har gjort mit liv besværligt i mange år og har fået det rigtig godt

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396