Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Udefineret angst og søvnløshed

Behandling: Jeg følte mig meget energiforladt og havde svært ved at foretage mig noget hver søndag, fordi jeg skulle bruge mange kræfter på, at lade op til mandag morgen, hvor jeg skulle på arbejde igen. Jeg følte en stor angstknud i maven. DEt var en belastning for mig at være sammen med mine kollegaer og chef. Min chef kom tit med nedgørende bemærkninger og gjorde sig morsom på min bekostning. her havde jeg meget svært ved at sige fra. Arbejdspresset føltes til tider meget stressende. Jeg deler kontor med min chef, og hans skiftende humør påvirker mig meget. Jeg fik helt ondt i maven, når jeg tænkte på, om han var tavs - sur eller spydig. Jeg fik med det samme dårlig samvittighed og troede at det var mig, der ikke havde gjort mit arbejde godt nok. Jeg havde svært ved at sætte grænser på arbejdet men også hjemme især overfor min søn. Jeg kom hele tiden i tvivl om det var rigtig eller forkert at opdrage på min måde. Jeg kaos og forvirring i mit hoved. Det var svært for mig at se, hvilke grænser, der var rimelige at sætte for en dreng på 13 år. Han foretog sig en masse sammen med kammerater, vi ikke kendte og sov ude om natten, uden at vi vidste, hvor han var. Det gjorde mig meget urolig.
Jeg har nu via TFT lært at sige fra både på min arbejdsplads og overfor min søn. Han har ændret adfærd og virker meget mere rolig idag. Efter 3. session glæder jeg mig næsten til at komme på arbejde igen. Min nattesøvn er blevet meget bedre, hvis jeg vågner, banker jeg meridianpunkter, som jeg har lært. Ubehaget forsvinder, og jeg falder i søvn igen. Det giver mig meget mere overskud i hverdagen. Jeg har lige haft en svær uge, hvor min søn har været hos min eksmand. Der opstod en krise imellem far og søn, som jeg blev involveret i. Ved hjælp af selvbehandling med TFT, klarede jeg denne ubehagelige situation meget flot. Hvis dette var sket før mine behandlinger hos Lisbeth, var jeg helt sikkert "gået ned med flaget".
Jeg føler nu en anderledes ro indeni, når jeg er på arbejde, jeg er mere stille på en god måde, og jeg kan selv fornemme og se, at jeg har et helt andet udtryk i mine øjne. Jeg er blevet meget bedre til at sige fra. Jeg er dybt forundret over denne behandlingsforms virkning. Der er sandelig sket ændringer i mit liv.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396