Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Samlivsproblemer

Behandling: Mine tanker kørte i et væk, jeg havde svært ved at holde styr på dem. De styrede meget af mit liv, ofte i negativ retning af angst og frygt. Der var mange fysiske skavanker, ofte centreret omkring hjertet og forskellige steder i hovedet som hovedpine. Svært ved at være til stede i nuet.
Under første behandling dukke der megen irritation op. Min mand er hjerneskadet efter en blodprop, og jeg fik bearbejdet mange følelser omkring dette. Bl.a. skyld.
Efter behandlingen følte jeg mere glæde og lethed, og de fysiske symptomer aftog meget. Hjemme benyttede jeg mig af traumesek. og OP.
I næste session var vi rundt om en masse følelser i forhold til mine forældre og min datter. Det var meget befriende at få sat ord på ting, som jeg egentlig ikke vidste var der. Jeg følte en glæde og en lethed, så det må på et ubevidst plan ahve fyldt meget i mig. Mine belastende tanker var i aftagende og en indre ro fyldte mig. De fysiske problemer var nedtonet. Jeg føler, at jeg nu elsker og accepterer mig selv mere end jeg nok har gjort før - selvom jeg troede, at jeg gjorde det. I dag har jeg mere kontakt til mit indre, banker dagligt flere gang på diverse punkter, og mærker hurtigt, at tankerne aftager og at pulsen går ned. Giver mere udtryk over for andre hvad jeg føler, lytter mere til min krop, mærker mere at jeg lever i nuet.
Før min 3. behandling får jeg et chok. Efter at have afleveret min mand til en undersøgelse for prostata, som viser sig ikke at være så harmløs, som jeg troede.
Lægen fortæller, at min mand har fået sat et topkateter ind, og det er permanent. Jeg går totalt i chock, og har svært ved at tale om det og forholde mig til det. I mit forestillingsbillede var det et kloakrør og et kæmpe hul, de havde lavet i min mands mave. Jeg følte ikke, at jeg kunne leve med en mand, med hul i maven. Det var nu slut med nærhed og intim kontakt. Jeg var ikke i stand til at holde om ham, og vise omsorg og kærlighed. Under behandlingen hvor alle disse ting blev bearbejdet, fik jeg et følelsesmæssigt sammenbrud. (Jeg græd meget) hvilket det er længe siden, jeg har gjort sidst. Det føltes helt befriende. Jeg glædede mig til at komme hjem og vise min mand omsorg. I min bevidsthed var det store kloakrør svundt ind til en lille bitte slange som var o.k.
Ved sidste behandling arbejdede vi med min tristhed og sorg over at leve med en hjerneskadet og fysisk syg mand, og en følelse af ikke at kunne magte ham mere. Jeg føler stor sorg over at have mistet den mand, som jeg kendte en gang. Sorg over mangel på kærlighed og nærvær, ensomhedsfølelse, ikke at leve, tomhed og magtesløshed. Jeg føler stor trished og under behandlingen ser jeg hele vores hus, min mand og mig selv gennemsyret af tristhed. Dette billede ændrer sig, jeg sætter blomster ind, flytter ting ud og vi begynder at se gladere ud.Hele min indstílling til mit ægteskab ændrer sig, og jeg glæder mig til at komme hjem til min mand. Jeg føler et stort overskud og lyst til at tage fat på denne opgave som ligger foran mig i at få mit ægteskab til at fungere igen. At jeg igen kan tage min mand ind i mit liv trods hans handicap.
Tankefeltterapien har hjulpet mig på mange måder. Mit arbejdsliv og mit forhold til mine kollegaer er blevet nemmere og min stress og bekymring er generelt minimeret.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396