Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Afhængighed

Beskrivelse af problem: Overvægt

Behandling: Efter at jeg holdt op med at ryge for 10 år siden, har jeg kæmpet med vægtproblemer. Min afhængighed er flyttet fra cigaretterne til alt spiseligt. Siden sidste slankekur for 2 år siden er vægten stille og roligt øget med 10 kg. Jeg følte lede ved mig selv, når jeg så mig i spejlet, og over at jeg ikke kunne tage mig sammen til at styre min spisetrang. Jeg blev af Lisbeth tilbudt at være "forsøgskanin" i forbindelse med hendes uddandelse til TFT terapeut.
Vi arbejdede med angsten som lå bag ved mit afhængighedsproblem. (Mangel på kærlighed og en følelse af ikke at være næret som barn).
Selvom min mave var mæt, trængte jeg til noget at fylde i munden - noget at sutte på. Når jeg var alene hjemme ,følte jeg mig ensom og rastløs, da der ikke var nogen til at tage hånd om mig.Ligeledes var jeg ked af det og følte uro indeni. For at dulme dette, var jeg nødt til at spise. Alt dette fik jeg bearbejdet. Så dukkede angsten. Det var meget angsprovokerende at give slip på alt det gamle velkendte, for hvad skulle jeg sætte istedet?
Jeg har nu troen på, at jeg kan tage hånd om mig selv, og jeg har under forløbet på ca. 2 mdr. tabt mig 4 kg.
I ovennævnte periode har jeg dagligt behandlet mig selv med sandwichsekvens.
Jeg er selvfølgelig lykkelig over endelig at føle, at jeg har fået styr på mit problem, og jeg er Lisbeth dybt taknemmelig.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396