Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: gråd og ked af det PTSD

Behandling: Jeg mistede en del af hørelsen på en nat. Jeg er undersøgt og min hørelse skulle ikke fejle noget. Jeg har prøvet mange behandlingsformer uden resultat, så jeg sætter min lid til tankefeltterapi.
Mit møde med terapeuten var meget positivt og varmt. Jeg følte hele tiden at jeg havde hendes opmærksomhed 100%. Hun fortalte om hvordan behandlingen foregår. Hun spurgte om der var sket noget specielt før hørelsen blev dårlig. Da havde jeg haft et opgør med min søster, og bare ved at nævne hende kom jeg til at græde. Der blev spurgt om jeg var vred på min søster og om hvilken følelse og ubehag der var i det. Jeg var gal, sur, vred, hidsig og skuffet.
Straks begyndte terapeuten at banke på forskellige punkter, hun spurgte om, hvor ubehaget sad - det sad i maven og lå på 9 på skalaen. Efter længere tids behandling og samtale forsvandt ubehaget 0. Jeg kunne tænke på min søster uden at få ondt i maven og tude.
2. behandling jeg havde intet ubehag haft ved at tænke på min søster og ingen tuden. Jeg havde det klart bedre på alle områder. Jeg var faktisk fuldstændig lige glad med min søster.
Terapeuten gik denne gang dybere og jeg fik fat i følelserne omkring et selvmord i den nærmeste familie. Så tudede jeg igen, det gjorde utrolig ondt på mig dengang det skete, og den følelse fik jeg fat i igen.
Terapeuten bad mig holde fat i følelsen selv om den gjorde ondt. Hun bankede forskellige punkter og jeg skulle forsøge at finde ud af, om der var et billede i forbindelse med følelsen, hvor følelsen sad henne o.s.v. Jeg fandt et billede, og det kunne jeg holde fast i imens behandlingen foregik. Efterhånden tonede billedet ud, det blev sløret. Når jeg nu tænkte på personen der havde begået selvmord, så var det lettere - ubehaget var faldet og til sidst kunne jeg tænke på vedkommende uden at det påvirkede mig.
Jeg følte mig utrolig let - lidt opstemt.
Hørelsen er blevet bedre - ikke god nok endnu.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396