Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Jeg led af fuglefobi

Behandling: Jeg gør rent hjemme hos Jette Holm og hendes familie og vi havde talt om TFT. Jeg led af en fugle fobi og Jette udfordrede mig med TFT og sagde, det kunne hun sagtens hjælpe mig med. Sammen besluttede vi at besøge den lokale dyrehandel.

Allerede udenfor døren til dyrehandlen blev jeg bange og rystede. Vi gik indenfor i forretningen og ind i et lukket fugle rum. Jeg stod med ryggen klemt op af væggen og mærkede angsten som en varme der strålede omme i min nakke. Min angst var på 10 plus!
Vi gik tættere på fuglene der baskede og skræppede.
Da Jette H. startede med at banke på mine punkter begyndte varmen at gå ned af rygraden, glidende ned ad hvorefter den sivede væk og efterhånden forsvandt helt. Efter cirka 15 minutter hvor Jette H. havde banket og udfordret mig fik jeg samme fornemmelse i kroppen, som man kan få når faren er drevet over eller man har overlevet en fysisk krævende præstation.. Det gav en fornemmelse af uendelig ro. Jeg synes det er mærkeligt, at følelserne og kroppen der før var så afspændt nu er så afslappet. Ligesom at du går på en sky – som i en rus.

Vi går ud af rummet, går lidt rundt i butikken og kommer tilbage igen til fugle rummet.. Der er nu stadig slet ingen angst. Jeg er lidt på vagt… men der kom ikke nogen angst. Jeg går tættere på fuglene og rør ved flere bure for at opnå kontakt med fuglene. Jeg mærker igen svag en varme som hurtigt fortager sig og den rare fornemmelse er igen allestedsnærværende.Jeg synes det er rart og føler mig nærmest lidt skæv. Synes det er utroligt.
Jeg er meget forbavset og lykkelig!

Jeg vælger bliver opfodret til at udfordre resultater ved at besøge en have med et rigt fugleliv og jeg føler stadig ingen angst. To uger senere besøger jeg Zoo City og kæler med papegøjen!. Hvem skulle have troet det! Jeg har modtaget TFT en gang.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396