Type: Terapeut

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Ruht havde problemer med at tro på egne præstationer. Ville gerne starte egen klinik, men troede ikke på at hun var god nok.

Behandling: Behandlerhistorie.

Behandler: Lone Uldall Jørgensen. tlf. 61796817

Ruth henvender sig til mig, i januar måned da hun har et problem med at turde tage springet og starte sin egen behandlerklinik. Hun syntes ikke hun har modet og den fornødne erfaring der skal til. Hun mangler selvtillid.

R. og undertegnede mødes og vi taler om R. problem. Jeg fortæller hende om hvad TFT er, om hvordan det virker, og om hvor hun skal forvente at jeg vil røre hende.

Jeg beder R. om at tænke på det ubehag hun får, når hun tænker på problemet. SUD 8
Jeg starter med at banke R. på håndkanten, mens jeg forklarer hende om
vores energisystemer, som kan fungerer mere eller mindre godt.
Det ømme punkt bliver masseret, og det er meget ømt så der er tale om ophobning af affaldsstoffer i kroppen. Jeg forklarer at det er hendes lymfesystem der bliver aktiveret ved at jeg masserer på det og at det er vigtigt at hun drikker mindst 2 l. vand i døgnet, for at affaldsstofferne som nu bliver frigivet kan blive renset ud af kroppen. R. får at vide at hendes urin og afføring måske vil være ildelugtende de kommende dage, og at det er helt normalt.

Mens jeg masserer det ømme punkt gentager R. efter mig ”jeg elsker og respekterer mig selv, selv om jeg ikke syntes jeg er god nok som behandler”.
Vi fortsætter med at banke på traumepunktet på indersiden af øjenbrynene, mens R. siger ”jeg tør ikke starte som behandler”.
Ydersiden af øjnene, R. er gal på sig selv over det manglende mod, R. ”jeg har ikke det mod der skal til”.
Under øjnene, R. er bange for ikke at være god nok. ”jeg er ikke god nok”.
Jeg har helt bevidst lagt ”ikke” ind i sætningerne da hjernen ikke opfanger ordet ikke og derved kommer der til at stå en positiv ladet sætning tilbage.
Kravebenspunktet, for at skabe harmoni og ro.
Under armen for at styrke immunforsvaret, hvem har ikke brug for det?.
Gemutpunktet bankes og alle frekvenser gennemgås. R. undrer sig over at hun skal synge og tælle og jeg forklarer hende at det er for at aktiverer alle hjernens sanser.
Traumepunktet og harmonipunktet bankes igen og jeg spørger R. hvor meget hendes ubehag nu er på. SUD 6

Alle punkter gentages, mens vi snakker om hvad det værste R. kan forestille sig vil være, der kan ske ved at starte som behandler.
SUD 3
Spøgelserne er nu ved at forsvinde og R. begynder at se muligheden for bare at springe ud i sit ønske om at starte som behandler og hun siger nu selv at kun ved at forsøge det kan hun blive bekræftet i at hun jo er god nok.
R. giver udtryk for at der er ok at stoppe her for denne behandling.

Vi gennemgår alle punkterne så R. kan behandle sig selv.
Det skriftlige materiale udleveres som en støtte.

Resultat: Start på SUD 8, slut på SUD 3. Ruth har nu indset at hun er nødt til at afprøve det hun har lært. Nye kurser gør hende ikke nødvendigvis til en bedre terapeut.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396