Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: smerter i venstre knæ og hofte

Behandling: Jeg blev opereret for to år siden i mit venstre knæ, så jeg nu kun har et korsbånd. Jeg har efter operationen haft konstante smerter i knæet som så har bredt sig til hoften. Knæets bevægelighed er nu indskrænket - det gør ondt at rette det ud og det gør ondt når jeg bøjer det. Helt galt er det når jeg vil have benet over kors, en stilling jeg holder meget af.
Jeg har været hos speciallæge på sygehuset, som henviste til fys. behandling uden virkning.
Jeg venter nu på nærmere undersøgelser.
Dette har gjort, at jeg er i konstant behandling med smertestillende medicin.
Jeg modtog behandling af Ruth. Samtidig med at jeg fortalte om smerterne tog Ruth min hånd og begyndte at banke på håndryggen mellem lillefinger og ringfinger. Mens Ruth fortsatte med at banke, begyndte jeg lige så stille at strække benet ud. Ruth forklarede mig om Sud skalaen og spurgte hvor på skalaen, jeg vurderede mine smerter. Det skønnede jeg til 8.
Ruth bad mig om konstantat tænke på smerterne i knæet mens hun bankede mig på punktet. Mens hun bankede, opfordrede hun mig til at udfordre bevægeligheden af knæet og med mere og mere undren strakte jeg benet ud - bøjede det og lagde det endda oven på det andet ben. "Det har jeg ikke været i stand til at gøre i flere måneder, uden at det har gjort afsindig ondt", udbrød jeg helt spontant.
Jeg var lettet og fuld af undren. Ruth spurgte ind til SUD og jeg vurderede det nu til 3.
Ruth fortsatte med at banke på håndryggen skiftevis med et punkt ved kravebenet et par minutter endnu, hvorefter jeg var smertefri.
Inden vi skiltes, lærte Ruth mig, hvor jeg skulle banke, så jeg kunne behandle mig selv.
Ruth ringede til mig dagen efter, for at høre hvordan det gik med benet. Jeg havde igen fået ondt om natten, men da havde jeg bare banket på punkterne jeg fik vist, og det var forsvundet uden smertestillende medicin.
Jeg har dog efterfølgende haft smerter, som jeg ikke har kunnet banke helt væk. Så idag kombinerer jeg de smertestillende medicin med tankefeltsterapi, men jeg oplever, at jeg gradvis kan trappe mere og mere ned med medicin samtidig med at min bevægelighed øges.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396