Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - klienten har det generalt dårligt

Beskrivelse af problem: Klienten har et dårligt forhold til sig selv og andre

Behandling: Behandler
Christine la Cour

Klient
Zusanne Rasmussen

Problem
Har det generelt dårligt med sig selv og andre mennesker!

Behandlingen


Klienten har et meget lavt selvværd og fortæller om sin far som uden kærlighed har holdt hende nede hele livet. Hun føler et meget anstrengt forhold til sine arbejdskollegaer og det har hun altid gjort. Hun er pt arbejdsledig og har ikke arbejdet i over et år. Hun siger at 18 ud af 20 mennesker vil være negativt indstillet over for hende. Hendes forventninger til sig selv er urimelige høje, det skal være perfekt, og hun føler ikke andre kan lide hende. Hun er bange for at blive afsløret for ikke at kunne noget. Hun er aldrig med der hvor folk er sammen på en afslappet måde. Hun føler sig anstrengende at være sammen med fordi hun har en stor sorg som tit gør hende ked af det. Kan ikke mærke forbindelse til andre mennesker. Det forbinder hun med opdragelsen fra faderen. Hun har ikke set ham i 3 år, efter eget ønske. Moderen ser hun heller ikke selv om det ikke er hendes eget ønske. Der ligger rigtig meget smerte forbundet med forældrene. Har altid skulle være opdragen dygtig og slank og pæn i tøjet og håret – og se glad ud.
Jeg har under den indledende snak banket OP og masseret det ømme punkt.
Jeg spørger hende hvad hun føler lige nu, når hun fortæller alle disse ting.
Der kommer en meget stor ked af det følelse, SUD 10, jeg begynder at banke traumesekvens. Følelsen sidder i brystet, solar plexus og i halsen. Hun taler med en lille tynd stemme. Svært at synke. Hun føler ikke hun kan trække vejret ned i maven. Det bliver stoppet. Dårlig ånde. Føler ikke forbindelse til sin krop fra maven og ned. Jeg spørger mens jeg banker hvad der sker, hvad hun føler lige nu, hvor spændingen sidder i kroppen etc. Hun føler sig lille og forsvarsløs. Hendes ked af det hed er stadig stærk og går kun en ½ ned efter jeg har banket traumesekvensen 3 gange. Hun føler en stærk svaghed. Føler den i halsen, som en lille rød paradisfrugt frugt uden skal – meget sårbar. Vi finder en bekræftelse som hun siger. Selvom jeg føler mig meget sårbar elsker og respekterer jeg mig selv. Der går en del tid med at banke traumesekvensen og andre intuitive punkter. Jeg banker mens hun fortæller om sine følelser. Hun mener at faderen bære ansvaret for at hun aldrig føler sig god nok. At hun føler sig dum og forkert. Vi laver bekræftelser. Selv om jeg føler mig meget svag - elsker og respekterer jeg mig selv. Det er meget svært for hende at sige hun er svag. Hun kommer igennem den, men det næsten umuligt. Vi lavede en anden bekræftelse, selv om jeg føler mig lille og forsvarsløs …..etc. Vi lavede en som sagde selv om jeg føler mig helt vild dum og forkert …etc. Jeg banker sandwichsekvensen. Jeg korrigerer ofte OP og masserer det ømme punkt. Jeg kan mærke et skift i energien og ked af det følelsen forsvinder. Jeg spørger til hvad hun føler lige nu. Hun fortæller at hendes ked af det følelse er væk. Hun kan i alt fald ikke finde den lige nu!! SUD 0.
Hun ser et billede af sig selv komme ind til faderen som lille, 2 år, hun kommer og fortæller ham noget hun har fundet ud af, han irettesætter hende og siger det er forkert. Jeg spørger hvad føler du i kroppen inden han irettesættelser dig. Hun siger det er en følelse i hjertet, følelsen af styrke, stolthed over selv at have fundet ud af noget. Jeg spørger om hun kan mærke sit hjerte. Hun svarer ja der er en spænding - en kastanje med pigge. Jeg spørger hvad hun føler lige nu. Hun kan ikke mærke nogen følelse for hjernen blander sig. Hun bliver forvirret. Jeg banker under øjet, kravebenspunkt og under armen og 9 punktsbehandlingen. Jeg gentager runden. Jeg banker lidt intuitivt. Jeg banker også over mund og under mund. Hun kan ikke mærke sig selv fra maven og ned efter. Vi laver flere bekræftelser. Selv om jeg ikke kan mærke mig selv elsker og respekterer jeg mig selv. Og selv om min hjerne blander sig hele tiden og jeg bliver forvirret elsker og respekterer jeg mig selv. Og selv om jeg ikke føler jeg kan mærke hvad jeg føler så elsker og respekterer jeg mig selv. Jeg banker hele tiden under alle bekræftelserne sandwichsekvensen. Indimellem korrigerer jeg OP eller masserer det ømme punkt. Pause. Jeg spørger igen hvad føler du lige nu. Først siger hun at hun ikke kan mærke noget, hjernen forvirre hver gang hun skal mærke. Jeg spørger hvad tror du din krop mærker. Pludselig begynder hun at grine. Det var så voldsomt at jeg først ikke helt vidste om det var grin eller hvad. Jeg griner sammen med hende, det er en meget stor og meget befriende energi. Hun siger at der kom en besked fra hendes højre fod. Ikke den venstre. Hun knækker sammen af grin over denne besked fra foden og vi griner meget sammen – det var noget i retning af der snød jeg dig (hjernen)..Jeg forstod aldrig helt hvad det var og hvad der skete– men det var lige meget for hendes følelse var meget befriende, og fulgte hende et andet sted hen! ? Hun siger at det er længe siden hun har mærket sin humor – men den mærker hun nu, meget levende. Hun synes det er helt åndsvagt at der skulle komme en besked fra højre fod. Hun mærker sin krop mere.
Jeg spørger til hvordan det føles at mærke sin krop mere? Hun synes det er rigtig godt og siger grinende at dette tankefelt terapi er næsten som at være på et eller andet stof. Hun føler sig helt høj/dopet. Hun siger at jeg føler ikke rigtig at jeg kan tænke klart, min hjerne er forvirret. Den er ligesom hægtet af. Hun fortæller nu om en kraftfyldt sort rustning med luft inden i sig som går fra maven hele vejen op igennem hende og op i himmelen. Det er en stærk og beskyttende følelse en guddommelig følelse. Spændingerne og vreden ligger i hjertet og omme i rygsøjlen. Hun siger at der må jeg putte det om for alle vil mig det ondt. Jeg må jo have det et sted så det ryger der om. Hun siger ”jeg er alene mod verden ”.Jeg vælger ikke at gå videre i dag og da hun ikke er i nogen følelse som er synlig for mig spørger jeg hvor dan hun har det lige nu på en skala fra 0 – 10. Hvor 10 er meget dårligt og 0 meget godt. Hun svarer 0 og jeg laver GTL som afslutning. Jeg afsluttede med GTL.
Jeg spørger lidt efter hvordan hun har det.
. Hun svarer at hun mærker en ro svæve over hende. Hun føler sig helt rolig og kan mærke sig selv bedre. Hun føler energien flyder i kroppen. Hun følte ikke de normale tyngende negative tanker, og var mere i sin krop. Hun sagde slutteligt. Hvad skal der mon være i stedet. Jeg føler mig sådan helt let og ”hvad så nu” agtig.

Resultat af behandlingen

Kvinden har tydelig fået en større ro og føler en anden og bedre kontakt til sin krop og følelser. Den store sorg som var på 10 kom ned på nul.
Hun fik kontakt til en meget stor energi og sin humor, som der er mange kræfter i.
Hun føler sig lettet og rolig.

Antal behandlinger
Én ud af to behandlinger. 1½ times varighed hver især.
Med 1 uges mellemrum.

Resultat: Klienten føler en større ro. Har en bedre periode med sig selv

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396