Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - vrede og sorg

Beskrivelse af problem: lettelse og indre ro - et KÆMPEskridt videre i livet

Behandling: Jeg er 44 år og mor til to drenge og gift med en dejlig mand. Jeg arbejder med sprog og kommunikation, og mit job er meget udadvendt.

Har i perioden fra den 27 september til den 1. november været i fem sessioner tankefeltterapi hos Elisabeth.

Årsag

Årsagen til, at jeg meldte mig til forløbet var, at jeg i flere år gerne har villet gøre noget ved den stilstand og lidt negative tendens i mit følelsesliv, som formentlig delvis har været forårsaget af min mors selvmord for mange rå siden - få løst op for den ophobede vrede og sorg og få mere impulsivitet og glæde ind i mit liv.

Desuden havde jeg brug for et redskab til at "kontrollere" mine følelser i arbejdsmæssige situationer.

Det var som om beskrivelsen af tankefeltterapi for mig syntes dejlig handlingsorienteret.

Forløb

Ved den første session fortalte jeg Elisabeth, hvorfor jeg var interesseret i terapien og det var grænseoverskridende for mig at have fortalt så mange "hemmeligheder" til et fremmed menneske - men Elisabeth er empatisk og god til at lytte og trøste. Elisabeth lærte mig en traumesekvens, som jeg gjorde en eller to gange dagligt i ugen efter. Efter sessionen følte jeg en dyb lettelse og indre ro. Ubehaget falder fra 9 til 0.

Ved anden session var jeg sikker på, at TFT hjælper mig. Elisabeth bringer emnet VREDE op, og vi taler netop om, at jeg har meget vrede indeni. HVEM er jeg så vred på ? Jeg er vred på min mormor, fordi hun har været så intrigant og fordømmende...., vred på min far pga hans fravær osv. Ubehaget falder fra 8 til 1.

Ved tredje session var min familie netop taget afsted på efterårsferie, og jeg var lidt "hudløs" (svært ved farvel). Har ikke lyst til at "gå for dybt", men alligevel får Elisabeth og jeg talt godt. Jeg er nu overbevist om, at det er terapien og de gentagne "bankeperioder" i løbet af ugen, der har hjulpet mig til at se lysere på tilværelsen. Det er ligeledes betryggende at have dette redskab i "akutte" situationer. Ubehaget falder fra 5 til 0.

Ved fjerde session taler vi om nogle punkter, jeg har skrevet ned vedrørende min far, og Elisabeth "banker" mig. Som sædvanlig føler jeg en særegen forløsning, som en energi, der fylder krop og sind. Vi taler bl.a. om mit forhold til min mormor, mine søstre, min mors forhold til min far. Det letter. Ubehaget falder fra 6 til 0.

Ved femte session taler vi igen om mine følelser overfor min far. Jeg har nedældet en række punkter, men der er ikke den store følelsesmæssige reaktion på dem. Jeg tror jeg er rimelig afklaret med dem. Jeg "bankede" mig selv, mens jeg skrev dem ned. Ubehaget falder fra 4 til 0.

Konklusion

Jeg har fået taget hul på nogle gamle ting og er kommet et godt stykke videre. Jeg føler mig mere velafbalanceret og rolig i dagligdagen. Jeg er ikke angst for følelsesudbrud "i utide", da jeg ved, at jeg kan bruge TFT til at "komme ud af de dårlige følelser". Ikke mindst er jeg blevet mere opmærksom og kærlig overfor mine omgivelser.

Det er en meget underlig fornemmelse at have taget hul på alle de ting, der har ligget latent, og at have en fornemmelse af at være kommet et KÆMPEskridt videre vha denne form for terapi.

Den er nu en del af min hverdag, og jeg vil fortsat "banke" dagligt og yderligere arbejde videre med de ting, som Elisabeth go jeg er kommet frem til, er den primære årsag til min "følelsesmæssige fastgroethed".

Da jeg er et aktivt menneske, som af og til har følt mig handlingslammet af min sindstilstand, er det fantastisk for mig at have fået dette redskab!

Jeg kan på alle måder varmt anbefale Elisabeth som terapeut.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396