Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Bekymring

Beskrivelse af problem: Bekymring for datter

Behandling: Hannah har en datter på 18, der bor hjemme og ikke kan komme op om morgenen og heller ikke passe sin skole på andre måder. Hun har fået adskillige advarsler. Hannah har talt med hende mange gange - hun gider ikke lytte - i korte perioder har der været god vilje fra hendes side, men det holder ikke. Hannahs bekymring især når klokken nærmer sig 8 om morgenen og datteren ligger og sover æder hende op - også resten af dagen.

Vi har først en lang snak om frivillighed i forhold til datterens eget valg og baggrunden for deres nuværende forhold og vi vender det værst tænkelige slutsenarie. Alm psykoterapeutisk snak en time.

Derefter foreslår jeg TFT. Fra SUD 9 kommer vi med diverse sekvenser og PR 1, 2 og 3 en enkelt 4 og 2 x gamut 9 og en GTL til slut gennem kropsmanifestationerne til, hvordan skuldrene bliver lettere - “det er mine skuldre, jeg skal ikke bære hende” - til at ubehaget i panden forsvinde og ubehaget i hjertet er på SUD1 - som hun ikke ønsker ændret. Dette tager 20 min - og jeg lærer Hannah, hvordan hun med TFT kan hjælpe sig selv. TFT tog 20 minutter.

Resultat: Hannah ringer efterfølgende til mig og siger, at hun nu har en anderledes afslappet hverdag.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396