Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - kredsløbsproblemer i benet

Beskrivelse af problem: Pga. blodsygdom kredsløbsproblemer

Behandling: Hævede og trætte ben.

Jeg er en kvinde på 57, jeg har haft flere blodpropper fordi jeg lider af en blodsygdom. Får medicin for det og bliver hele tiden tjekket på hospitalet. Er i jobafklaringsforløb har tidligere været Sosuhjælper men kan ikke længere klare at gå så meget og løfte de tunge løft. Kan f. eks ikke klare at gå hjem med indkøbsposer.
Hat efter et jobtilbud på en fabrik, hvor der var meget varm, meget hævede ben, de er helt blå, er spændte og blytunge.
Bliver banket mens jeg skal forestille mig at jeg går ind i årene på benet. Jeg begynder i lysken og bevæger mig nedaf , mens jeg hele tiden fortæller hvordan det er. Birgitte spørger hele tiden til forhindringerne, hvad de betyder, hvor slemt det er og hvad det kan medføre.
Jeg finder på at jeg kan bruge en lille flaskerenser, men føler og ser at det skal gøres helt forsigtigt. Langsom arbejder jeg mig nedaf, mens Birgitte banker og spørger. Nogle steder er det så svært at jeg er ved at opgive, men jeg kommer igennem og føler til sidst en ro og varme i hele benet.
Jeg vil absolut gøre det hjemme og vil banke på de anviste punkter. Det er meget på håndkanten, under armen og kravebenet. Men også under øjet og ved øjenbrynet. Jeg skal også forsøge at køre rundt med øjnene begge veje.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396