Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Social angst

Behandling: Jeg føler en social angst, jeg er bange for at tage et rødvinsglas til fester, da jeg er bange for, at dem omkring mig skal se, at jeg ryster på hånden. Generelt når jeg er i uvante situationer eller i en situation, hvor jeg skal præstere noget, føler jeg angst i form af blussende kunder og stivhed i fingre.

Behandlingen hos Jette foregår ved, at hun spørger ind til mine problemer og årsagen til at jeg er kommet, - imens banker hun mig på forskellige punkter på kroppen. Under behandlingen begyndte jeg at græde, der hvor vi kom ind på oplevelser, der har ramt mig hårdt, bl.a. mistede jeg min far for 5 år siden.
Jeg har fået hjemmeopgave, jeg skal banke på håndroden og ovenfor brystet ca. hver time og lave traume sekvensen 2-3 gange om dagen.

Jeg har indtil videre fået 3 behandler og føler, at der er sket en forandring – det går bedre med at løfte kaffekop og vinglas, når jeg er sammen med andre. Jeg føler jeg har det godt og tror på, at det kan hjælpe mig at få flere behandlinger.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396