Type: Klient

Kategori: Søvnproblemer

Kort beskrivelse: Søvnproblemer

Beskrivelse af problem: tft behandling af søvnproblemer

Behandling: Grunden til at jeg opsøgte Aase, var fordi at jeg havde mange grimme drømme og tanker. Jeg kunne ikke sove og turde slet ikke sove alene i min egen seng. Det er jo ikke så rart, specielt fordi jeg nu er 16 år.
Jeg vil kort prøve at beskrive, hvordan forløbet hos dig har været for mig.
1. besøg
Da jeg første gang kom og hilste på dig, synes jeg straks du så sød ud, og selv om jeg var meget nervøs, følte jeg mig hurtig tryg.
Vi gik op på et værelse, hvor vi begyndte at snakke og der gik ikke ret lang tid, så brød jeg sammen og der kom en masse tanker ud. Allerede kort efter mærkede jeg en kæmpe lettelse.
2. besøg
Jeg brød ikke sammen, men der var stadig mange tanker jeg kom af med.
Stadig på nogle af punkterne var jeg ved at græde. Vi lavede nogle nye sætninger, jeg skulle sige højt eller for mig selv. Sætningerne skulle jeg prøve at lave selv. Lettelsen blev større.
3.besøg
En lidt svær gang. Jeg havde det meget bedre, der var ikke så mange grimme tanker at komme ud med mere. Det blev en kort behandling.
4. besøg
Det var lidt nyt, du kom ud til mig. Der er ikke så meget at skrive om, fordi jeg slet ikke havde nogle tanker og ubehag.

Efter jeg er færdig med at få behandling, hører jeg ikke uhyggelige lyde mere. Jeg sover for mig selv. Jeg er rigtig glad for, at jeg gik til behandling, især hos dig, du var så god at snakke med. Jeg følte mig tryg, det var derfor jeg kunne få alle de grimme tanker ud.
Så en stor tak til dig Aase, for din hjælp.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396