Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Vrede og sorg fra tidligere i livet

Behandling: Jeg er en kvinde på 49 år. Min situation er blevet meget vendt på hovedet de sidste par år. Fra 1999 og frem til i dag, har det været nedtur efter nedtur.
Jeg har de sidste 10 år fået det dårligere og dårligere i kroppen. Fra at have dyrket elitesport og undervist i idræt mange timer om ugen, slog kroppen fra og jeg har i dag en diagnose, fibromyalgi, hæftet på mig. Det betyder, at jeg ikke kan arbejde på fuld tid længere. Hele min situation har bevirket, at jeg har mistet min selvtillid, mit selvværd og accepten af at jeg er god nok.
Min opvækst har ikke været en dans på roser og har nok været med til at skabe de mønstre, der senere har kendetegnet mit liv. Jeg har derfor i dag svært ved at vise vrede, stille krav og stå fast på mine ønsker og behov. Jeg tror ikke på mine rettigheder og har angst for konflikter og at blive nedgjort.

I 1999 døde min far
I årene 2000-2003 blev jeg forfulgt af sygdom. Betændelse på lungehinden flere gange, betændelse i tarmen flere gange, feberanfald og hævelser i bindevævet, vanvittigt ondt i alle led, prolaps i lænden osv.
2002 separeret fra min mand, som havde fundet en anden. Her startede en sej bodeling, der ikke er færdig endnu.
2003 døde min mor.

Annette Dich kom ind i billedet, da jeg havde det allerdårligst og spurgte om jeg ville prøve med Tankefeltterapi. Jeg havde tidligere fået nogle sessioner i NLP., men syntes ikke rigtig, jeg fik forløst noget af min sorg og vrede. Det blev til 5 behandlinger, hvor Annette kørte hjem til mig og hvilken forskel. Jeg er målløs over effekten, det er et redskab, der vil noget.

Vi gik ind og arbejdede med vrede og for første gang følte jeg, at jeg kom i kontakt med denne følelse. Jeg blev noget så vanvittig rasende og fik forfærdeligt ondt i mine arme, jeg følte, at jeg fuldstændig fik låst mine arme fast til kroppen, jeg kunne ikke flytte på dem og jeg tudede som pisket gennem forløbet. Bagefter var det vidunderligt, at det var ok at have lov til at have disse følelser og reaktioner. Det var første gang i lang tid, jeg kunne mærke mig selv. Min vrede og raseri var langt over 10 og det var en meget mærkelig fornemmelse, at jeg pludselig kunne tale med myndighed i stemmen, at jeg kunne få sat ord på min vrede til forskellige mennesker på forskellige tidspunkter i mit liv, at jeg ikke længere ville finde mig i overgreb fra min tidligere mand, at jeg følte selvtillid, at jeg blev rank i ryggen, som om jeg havde et kosteskaft indbygget og at eftersom sessionerne skred frem, blev vreden mindre og mindre, for til sidst at ende på nul.

Annette var dygtig til at guide mig, og jeg følte jeg blev mere og mere stærk, at jeg nu var i stand til at stå imod min eks. Men det allerbedste var at få lov til at svælge i følelsen af vrede og opdage den smuldre væk og ende op med at være i et super godt humør.
Disse sessioner gav mig styrke igen og lyst til at kæmpe videre for mine rettigheder i en håbløs bodeling og undertrykkelse.
Faktisk var der opsparet vrede mod mange personer i mit liv. Mine forældre, min søster, min tidligere mand og mig selv.
Samtidig dukkede der megen sorg op omkring barndommen og mit voksenliv, så det blev til en del terapi.

Jeg følte mig i meget trygge hænder hos Annette og anser hende for at være en meget dygtig og seriøs terapeut.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396