Type: Terapeut

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Charlotte havde det skidt før en eksamen, men kunne efter TFT-behandling slappe af og acceptere at hun kun kunne gøre sit bedste.

Behandling: Charlottes eksamensangst

Charlotte var meget nervøs for den eksamen, hun skulle op i nogle dage efter. Vi talte lidt om det og det viste sig, at det mest var angst for ikke at præstere en god nok karakter, p.g.a. uoverenstemmelser mellem hende og læreren. Hun følte, at hun var nødt til at vise, at hun var rigtig god og stilede mod helst en to-cifret karakter, og blev dermed urolig, for hvad nu hvis……
Så det tog jeg fat i og arbejdede med det fra mange vinkler, brugte først traume sekvensen, men gik efterhånden over til forskellige bekræftelser og sandwich-sekvens. Undervejs blev hun meget opmærksom på, hvor høje krav hun stillede til sig selv. Hun slappede mere og mere af og vi sluttede med at lave en visualisering af hendes styrke og følelsen af at det også var OK, selvom karakteren ikke blev skyhøj.
Dagen før eksamen fik hun en behandling til, og da hun gik derfra sagde hun:” Jeg vil selvfølgelig helst have en høj karakter, men tanken om ikke at få det, skræmmer mig ikke mere”.
.

Resultat: Hun fik 8 og ærgrede sig lidt over det, men vidste at hun havde gjort det så godt hun kunne ift. til det givne spørgsmål, og mente i øvrigt at karakteren svarede godt til præstationen.
Hun havde også følt sig fint tilpas i forhold til læreren

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396