Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Eksamensangst

Beskrivelse af problem: Eksamensangst

Behandling: Beskrivelse af problemet:
Problemet bestod i ekstreme angstanfald i eksamenssituationen. Jeg var fuldstændig rolig indtil jeg trak spørgsmålet. Herefter gik klappen ned, og der opstod fysiske symptomer som kvælningsfornemmelse, åndedrætsbesvær, sveden og rysten. Har gang på gang grædende måtte forlade eksamenslokalet…

Min oplevelse af terapien
Jeg oplevede terapien som en kæmpe forløsning, hvor jeg fik indsigt i, hvad min angst bundede i, hvilket var, at jeg ingenting kunne, og at folk skulle finde ud af, at jeg i virkeligheden var dum. Under terapien fandt jeg pludselig det hele meget komisk og kunne slet ikke begribe, hvad det var, jeg var så bange for..
Jeg kunne fra start fremkalde alle symptomer til max., men de forsvandt hurtigt.. Og da jeg i slutningen af sessionen blev bedt om at fremkalde dem igen, var det mig ikke muligt.

Resultatet af behandlingen
Jeg kan gå til eksamen uden at gå i panik. Når jeg sætter mig i stolen og trækker spørgsmålet, bliver jeg fuldstændig rolig. Kan stadig godt gå lidt i sort, men i stedet for at gå i panik over det, så slapper jeg af og trækker vejret, og så kommer det hele til mig igen.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396