Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Angst - angst for at være voldelig

Beskrivelse af problem: Angst for min vrede , angst for at miste kontrollen

Behandling: Vi starter med at Beatrix spørger ind til hvad for nogle ting vi skal arbejde med og vi vælger at arbejde med min angst for min vrede , som den dag er den mest aktuelle . Min angst for at miste kontrollen og min angst for at komme til at være voldelig overfor folk , at komme til at slå folk .
Hun starter med at banke mig på håndkanten samtidigt med at hun beder mig gentage , "selvom jeg er bange for min vrede , elsker og accepterer jeg mig selv fuldstændigt som jeg er" . Hun spørger hvor voldsom min angst er den er oppe på 5 . Derefter banker hun på forskellige punkter på kroppen samtidigt med at hun spørger ind til min angst . Jeg finder ud af at det jeg i virkeligheden er bange for er at få en behandlingsdom som jeg har haft før og ende på tids ubegrænset tid på evt. Sankt-hans eller Digevej psykiatriske hospital og skulle bo der altid .
Hun spørger ind til om jeg kan beskrive angsten og hvor i kroppen den sidder ? . Den er rød og sidder i brystet . Hun fortsætter med at jeg skal gentage efter hende , " selvom jeg er bange for at miste kontrollen og komme til at bo på Digevej eller Sankt -hans psykiatriske hospital , elsker og accepterer jeg mig selv fuldstændigt som jeg er" . Hun spørger igen hvor stærk angsten er på en skala fra 1-10 , den er nu oppe på 7 . Vi fortsætter og angsten daler så til 5 . På et tidspunkt begynder jeg at få hjertebanken og vil gerne stoppe . Vi stopper så og sidder lidt og snakker , hun spørger mig så igen hvad angsten nu er nede på , den er nu nede på 3 . Jeg har det rigtigt rart i kroppen efter behandlingen og føler mig meget mere rolig og samlet og groundet .

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396