Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Flyskræk

Behandling: Grethe forklarede mig roligt, hvad der skulle ske, at hun bankede mig let i ansigtet, under armen, på brystet og på hænderne.
Grethe spurgte til hvordan jeg havde det og hvad jeg følte ved tanken om at skulle op og flyve. Jeg var bange bare ved tanken.

Grethe startede med at banke mig forskellige steder og spurgte undervejs, hvordan jeg havde det. Jeg nød faktisk at blive banket og følte det meget behageligt. Så sagde hun at nu kørte vi hjemmefra, parkerede bilen, gik ind i lufthavnen og tjekkede ind, tog afsked med min mand, og gik igennem paskontrollen. Det værste var at sige farvel til min mand, ellers gik det meget godt. Da jeg kom ud i gaten fik jeg at vide, at der desværre kun var vinduesplads tilbage. Jeg mente at jeg vel kunne bytte med en anden, men nej, ingen ville bytte med mig. Jeg forestillede mig hvordan det ville være at sidde der og fik det rigtigt dårligt. Jeg følte en håbløshed over at jeg ikke selv kunne få lov til at bestemme. De voksne vil altid bestemme og de tror altid, at de ved bedst. Vi gennemgik alle arbejdsgangene i flyet, med safety instruktion og da vi lettede følte jeg, at jeg blev presset tilbage i sædet.

Pludselig dukkede et meget ubehageligt minde op.

Grethe holdt mig i hånden og lod mig reagere. Efter lidt tid bankede hun roligt videre, og nu føltes flyveturen ligefrem dejlig, menneskene omkring mig var glade og forventningsfulde og det smittede af på mig så jeg glædede mig ligefrem til at vi skulle lande, og jeg kiggede ud af vinduet uden ubehag. Landingen gik perfekt og jeg havde en dejlig følelse

Alt det her fik Grethe guidet mig igennem med spørgsmål som jeg blev nødt til at tage stilling til, - Grethe ventede jo på et svar. Jeg vil sige Grethe tak for hendes rolige måde hvorpå hun dragede omsorg for mig.

En uge efter fløj jeg til Berlin. Det var helt fantastisk og jeg ligefrem glædede mig til hjemturen. Jeg er helt sikker på at jeg også i fremtiden vil kunne flyve uden angst. Tak for hjælpen Grethe.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396