Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Panik-angst

Behandling: Da jeg kom til Kirsten første gang, vidste jeg ikke, hvad jeg kunne forvente af behandlingen. Jeg havde aldrig hørt om tankefelt-terapi før. Det som fristede mig til at prøve det var, at i hendes annonce i avisen stod, at TFT kunne hjælpe mod angst m.m. og ikke mindst,
at den "hurtigt eliminerer alle former for følelsesmæssigt ubehag". Det var akkurat det, som jeg behøvede på det tidspunkt.
Jeg led af panik-angst, som er meget skræmmende og ubehageligt.
Da jeg kom til Kirsten første gang, var jeg så dødtræt, fordi jeg ikke havde kunnet sove tre døgn i træk.
Jeg havde meget kraftig hjertebanken (op til 120 slag i min.), og ikke mindst led jeg af meget angst.
Det som jeg inderligt ønskede ville ske efter behandlingen (selv om jeg næsten ikke turde håbe på noget),
var at jeg kunne sove og komme af med angsten og den kraftige hjertebanken.
Kirsten indledte behandlingen med en samtale, og så gik hun i gang med at "banke" nogle punkter på mine hænder, ansigt og i siden.
Det var overhovedet ikke noget, der gjorde ondt. Det var meget lette bank. efter kort tid kunne jeg allerede mærke en forbedring.
Smerten i brystet var meget mindre og angsten ikke så enorm. Jeg var meget forbavset over så hurtige resultater og selvfølgelig meget glad.
Kort sagt kom jeg grædende til Kirsten den dag (af smerte, træthed og angst), men da jeg tog hjem igen 1 time senere, smilede jeg.
Kirsten lærte mig også at "banke" mig selv derhjemme. Jeg skulle gøre det 3 x daglig og også, når kunne mærke noget ubehag eller tilbagefald.
Det gjorde jeg så, og jeg kunne tydeligt mærke, at det hjalp. Efter 2 behandlinger ved Kirsten med TFT, har jeg ikke fået noget tilbagefald
( men i alt har jeg fået 4 behandlinger)

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396