Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Pludselige angstanfald

Behandling: Jeg læste en artikel i Århus Stiftstidende om en ny behandlingsform, der bl.a kan fjerne fobier, og dette vakte min opmærksomhed, idet jeg led af klaustrofobi.
Jeg bestilte straks en samtale hos Mette Othilde Møller, Århus og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Det viste sig via samtaler, at min fobi begyndte i barndommen, da jeg var indlagt til undersøgelse for minigitis, og jeg ville selvfølgelig ikke ligge stille til rygmarvsundersøgelse, så personalet holdt mine arme og ben. Næste episode var, da jeg skulle have taget mandler og polypper ud. Da jeg ikke ville lugte til æterflasken, blev mine arme og ben bundet til sengen ,hvilket har givet mig en afmagt til stor gene, som har fulgt mig i mit voksne liv.
Min far døde, da jeg kun var et år gammel. Min mor giftede sig igen , og der kom så to halvsøskende til senere.
Jeg har også været igennem nogle dårlige tilfælde i sygehusvæsenet.
Igennem årene har disse symptomer hobet sig op til, at jeg ikke kunne være i et fly, ikke tage en elevator, ikke låse toiletdøren et fremmed sted og at være i små rum uden vinduer. Pludselig kunne jeg få et angstanfald og ikke vidste, hvordan jeg kunne komme videre, men ved hjælp fra Mette Møller
har vi sammen været igennem flere emner, som lige skulle op og vende og så blive lukket ned i en spand og låget lukket godt og grundigt på.
Jeg kan varmt anbefale at komme i terapi hos Mette Møller. Hun har fået arkiveret alle mine dårlige hændelser, og det er det bedste, der er sket for mig.
Det var vindunderligt at komme af med.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396