Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Mørkeræd

Behandling: Jeg mener, at det var onsdag d. 15 december 2004 jeg var ude hos Mariëtte, for at få hjælp til at blive mindre mørkeræd.

Hun havde i korte træk inden fortalt mig lidt om hvad det gik ud på.
Jeg fik en dejlig modtagelse og vi gik ind på hendes hyggelige klinik hvor jeg skulle sidde på en stol og hun sad foran mig.
Det jeg skulle gøre, var at lukke øjnene og genfinde følelsen af at være bange i mørke udenfor og så fastholde følelsen og rigtig mærke efter.
Jeg skulle nynne lidt, tælle ned fra 5 og mærke om det havde hjulpet. Jeg skulle også sætte en form og en farve på angsten, lige som jeg skulle følge hendes finger rundt. Jeg nynnede lidt igen og skulle så fortælle hvor angsten nu var, på en skala fra 1 - 10. Det havde allerede hjulpet, men vi gentog øvelserne, og det gik faktisk væk.

Vi forsøgte også med min mavepine. Denne gang blev jeg meget berørt over de bekræftelser hun igen sagde. Vi gentog det nogle gange, og det var o.k. for mig at acceptere det inden vi sluttede.
Vi sad bagefter og talte om hvordan det havde været, og vi smilede begge, glade for at konstatere hvor fantastisk det havde været - og enkelt - omkring det at komme af med at være mørkeræd.
De steder jeg var blevet banket i ansigtet og på overkroppen, fik jeg vist med åbne øjne og jeg fik diverse brochurer og gode ønsker, samt tilbud om at ringe eller komme igen, hvis jeg følte behov.

Jeg har helt klart fået det bedre omkring mørke udenfor når jeg er alene. TAK FOR DET.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396