Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Achillessene

Behandling: Achillessenen.

Har gået med smerte i Achillessenen i mange år. Årsagen er en gammel idrætsskade gennem overbelastning, men har været til at leve med. Dog dukker den ofte op, når jeg bilder mig ind, at nu er alt i orden, og jeg kan godt prøve at belaste foden lidt. Det er en meget generende og uudholdelig smerte, for den er der næsten ikke, mens du sidder ned eller står stille, men så snart du bevæger dig, er den der bare. Sådan også denne gang, da Anna spurgte, hvorfor jeg haltede, mens jeg gik.

Hun fortalte om en behandlingsmetode, hvor hun kunne banke smerten væk! Hidtil havde det kun gjort ondt, når jeg fik bank, men hun fik lov til at prøve alligevel.

Anna begyndte med at spørge om, hvor ondt det gjorde på en skala fra 0-10. Den lå på 6-7. Hun gik i gang med at banke forskellige steder, mens hun spurgte om smertens farve, styrke, facon etc. Det var helt forvirrende, for efterhånden blev det vanskeligere at besvare spørgsmålene, da intensiteten langsomt blev mindre. Da hun holdt op med at banke mig eller rettere behandle mig, var smerten kommet ned på 1-2, og det var udmærket. Men det bedste var, at 5 minutter efter behandlingen var slut, følte jeg slet ingen smerte, når jeg belastede foden lidt.

Jeg blev sendt hjem med en besked om ikke at belaste foden foreløbig, da smerten ellers ville vende tilbage, og det ville der jo ikke være nogen mening i. Behandligen holder for øvrigt endnu, 2 måneder senere.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396