Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Mit liv var et skuespil uden tilskuere eller andre medvirkende.

Behandling: Jeg blev ofte irriteret, når jeg deltog i studiegrupper, på kurser eller andre møder med mennesker. Min irritation dukkede op, når enten underviseren eller mine medkursister ikke levede op til mine forventninger om seriøsitet. Jeg kom jo for at lære noget, og ikke for en hyggesludder eller ligegyldige facts. Jeg kan stadig føle irritation over at bruge min tid på nonsens, men i behandlingen af mine skyhøje forventninger, opdagede jeg en alvorlig side i mit liv. Jeg var skuespiller overfor mig selv, men havde ikke nogen medspiller eller tilskuere.
Det hele startede en dag, hvor jeg var på kursus med Carsten Klitgaard Villumsen. Han spurgte mig i en pause, hvor jeg beklagede mig, om jeg ville min irritation til livs? Gerne, men hvordan ændre på et kursus gennem mig?
I min første behandling, skulle jeg fokusere på min irritation. Imens jeg sad der og blev banket på, stillede Carsten uddybende spørgsmål, og der kørte en film for mit indre øje. Jeg skulle være klog, ja faktisk vide noget om alt. Jeg grinte en gang imellem, især da Carsten spurgte, om det var et skuespil jeg lavede? Det havde jeg ikke bemærket før, men nu ændredes scenografien til en teaterscene. Hold da op for et skuespil jeg havde gang i der. Engang imellem vente Carsten tilbage til min irritation, men den blev mindre og mindre for hver gang. Til sidst var jeg fuldstændig afslappet i min krop.
I løbet af mine behandlinger gik det op for mig, hvilke scenarier det er, at jeg kaster mig selv rundt i. Ved Carstens tapping og spørgsmål kunne jeg spille scenen færdig og slukke for projektørerne med en befriende følelse. Mit skuespil dækkede over, at jeg ikke kendte mig selv eller turde lære hende at kende.
Nu er jeg ved at lære mig selv at kende, og medvirker stille og roligt i livet med mit ægte jeg. Mine venner og familie siger, at det er blevet lettere at være en del af mit liv.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396