Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: AArbejdsskade (trussel på livet)

Behandling: Grunden til at jeg ønskede at afprøve denne behandlingsform, er en psykisk arbejdsskade (trussel på livet), som jeg fik sommeren 2001 og hvoraf jeg stadig havde nogle angstsymptomer og en manglende forståelse for, hvorfor jeg " knækkede halsen", jeg som var stærk som en okse. Har været igennem samtaler med psykologer, men manglede svar på hvorfor og hjælp til, at blive helt mig selv igen.

Behandlingsforløb:
Jeg fortalte kort Grethe om problemet og så begyndt "bankeriet", samtidig med at Grethe snakkede/stillede spørgsmål. Mens jeg tænkte på mine angst-problemer, bankede Grethe og langsomt forsvandt min angst for bl.a. at færdes i vaskekælder om aftenen og at skulle låse bildøre ved aftenkørsel o.s.v. Hun brugte en skala fra 1-10, som jeg skulle tænke på og fortælle hvor min angst lå, og hele tiden blev den mindre, skønt. Fandt også ud af, hvorfor jeg havde det så skidt med min arbejdsskade og fik styr på det. Oveni hatten kom jeg tilbage til min barndom og fik fat i nogle svigt fra dengang, som ligeledes blev "banket" på plads.

Resultat:
Jeg er meget glad for det nye "redskab" som jeg har fået og banker selv løs, bl.a. for at styre min trang til søde sager og tabe nogle kilo, hvilket jeg ikke er i tvivl om vil lykkes. Ligeledes er jeg kommet over mine angst-problemer, der kan være en snert af det af og til, men så "banker" jeg bare og det hjælper. Der er ingen tvivl om at, TFT-behandlingen virker og det med hurtigt resultat,som betød meget for mig, nemlig at mærke virkning med det samme. Efter 2 behandlinger føler jeg mig helt på plads og glæder mig over livet med mine børn og min mand.
Helle







Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396