Type: Klient

Kategori: Samlivsproblemer

Kort beskrivelse: Samlivsproblemer

Beskrivelse af problem: Fastlåst i ægteskabeligt uhensigtsmæssig mønster

Behandling: Min mand og havde et underligt mønster i vores ægteskab. Min mand vil ikke tale om det, og parterapi er prøvet. Jeg kunne ikke holde det ud, det havde efterhånden sat sig som angst i min krop og jeg havde mistet livsmodet.
Måske jeg selv kunne gøre noget? Hvis jeg kom ud over mine reaktioner – ville det så hjælpe til at bryde vores mønster?


Behandlingsforløb:
Grethe Bie Jensen (som jeg før har fået anden behandling af) efterlyste ”forsøgskaniner” i forbindelse med hendes TFT-behandler uddannelse. Jeg sprang til og meldte mig, med de tanker at måske dette var en mulighed, ifald det ikke virkede, var jeg da i det mindste ikke blevet fattigere.
Nuvel, i skrivende stund har jeg fået fire behandlinger. Og det er så nu jeg mangler ord…… Jeg har aldrig oplevet en mere effektiv, befriende, forløsende og faktisk jordnær behandling! Første gang skete der ikke rigtigt noget mærkbart, andet end jeg blev frygtelig træt. – Men det er så også min måde at reagere på, når jeg kommer i forbindelse med følelser, der gør ondt. Jeg måtte sove bagefter.
De andre behandlinger gav derimod synlige resultater for mig. Især den fjerde rykkede! Jeg blev altid nervøs når min mand kom hjem. Det knuderede i min mave og jeg blev lettere fjern. Set i bakspejlet, fik jeg det faktisk rigtig skidt. Den ængstelse arbejdede Grethe og jeg med. To lange omgange ”bank” måtte der til, før det var forløst. Forløsningen var fantastisk! Og selvom jeg midt i forløbet havde det som om at jeg havde brug for at sove lige nu, holdt Grethe fast i mig, ikke noget med at få lov til at sove nu, og ved afslutningen af sessionen var jeg tværtimod fyldt af energi og mod på ægteskabet og livet.

Resultat:
Om aften, da ”prøven” skulle stå, var jeg meget opmærksom på mine følelser i krop og sind. Jeg hvilede totalt i mig selv, og kom ikke mere pr. automatik i en eller anden ikke-reel følelse/reaktion. Dette tema var et endt kapitel i mit liv.
Til historien hører måske også, hvad hændte der så? Der er gået helt kuk i vores ægteskab. Men det er vel en naturlig følge af, at når én vælger at bryde med et indgroet mønster, så må vi finde et ny leje at agere på. Det er spændende, hvad det så ender med!
Jeg har fået en øget jeg-bevidsthed og en absolut tro på forløsning af uhensigtsmæssige følelser. Tak for en god oplevelse og en effektiv hjælp. En metode jeg absolut kan anbefale og selv vil benytte i fremtiden.






Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396